Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu wendel harbi çok iyi topçuymuş umarım alırız

gecen forum da - mctominay versus wendel bazli anketimsi bir durum vardi,yanilmiyorsam ; sagolsun o gun bi renkdasimiz fikrimi sormustu ,

her ikisi de farkli tipoloji profiller olmasi dolayli, boyle bir versus da secim yapmak icin -ne tur oyun prototipimizin oldugu bold onem arz ediyordu - .
o gun ,hatta ismi ilk ciktigindan beri ,*cikan isimler arasinda ilk onceligimi ,oynadigimiz oyun prototipimiz baglaminda tipolojisi ve skalasi dolayli *wendel'e vurgu yapmistim *nacizane.
< - gorusum $ dan bagimsiz.

spurslu nun zaten olmayacagi barizdi. rabiot da keza.

elde mctominay ve wendel kaldigindan, *nacizane dusuncem halen guncelligini koruyor.

keza ,eskilerden lemina nin takimda olmasini isterdim. @Murat Durmaz
@Aras Şimşek

saygi ve selamlar.

bjk-gençler maçı var

bjk bize karşı oynayacağı 11 ile çıkmış

Beşiktaş hazırlık dönemini bence verimsiz geçirdi. shaktar harici hep seviye düşük takımlarla oynadı. biz bence daha diri görüneceğiz 3 agustosta.

mc tomimay ve wendel @Suat Kara 'nn dedği gibi iki çok farklı profilde oyuncu aslında bize en uyacak profil lemina keşke o tarzda bir topçu alsak

Telefonu unuttum evde saat 15.00 gibi sadece 15 sayfa ilerlemiş bakmıyorum geçmiş mesajlara yazıklar olsun size

kistas olimpiyat performansi olarak bakilacaksa, hali hazir da orada bulunan -> abd'li *tanner'i de ayni havuza eklemek gerekir.potansiyeli ve skalasi dolayli tavsiye babinda daha once yazdigim,gozlem listemde uzun suredir olan uzak diyar menseli 22lik yetenek . mevcut italya semalarin da kariyerine devam ediyor.

@Akın Sayman , @Aras Şimşek ,

@Murat Durmaz (hatirlarsan ,bu iki yetenege gecen sezon basi bir mesajda ozellikle vurgu yapmis idim -takip edilmesi adina.)
<->
musah bir tanner iki . ayni milli takim havuzun dan orta saha tandansli iki yetenek. aslinda olmasi gereken yol - kulup olarak bunlari avrupaya gelmeden scout etmek gerekir.

.

saygi ve selamlar.

Hoca dün açıklamayı yaptı, transfer olmaz dedik , pazartesi tekrar homurdanmalar olur
Salı günü yöneticilerden biri açıklama yapar , 3,5 günde öyle kazanırlar
Öğrenin artık bunları
tecrübeli nöbetçiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt