Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-5 hazırlık maci yaptık.cogunda kalede batuhan, savunmada dubois ve metehan vardı.demirbay ve berkan da stoper oynadı ustelik.bugun efe sagbekti bi ara.yenildigimiz her maçta sayısız pozisyona girdik ama takimi hoca degisikliklerle çok karıştırdı,takımla gereksiz oynadı ve maglubiyetlermiz ondan oldu.eksiklerimiz var,milli takımdan dönenler ve icardi hazır değil.ali turap da rotasyonda yoktu.yani yenilen gecisler ve verilen pozisyonların nedeni belli.ortasahada ve defansta eksikler vardı, hala var.hucum hattımız çok iyi...hazır olacağız,sabir.

Bu batik herifler her sene ayni durumu neden yasiyor yav.
Hayir akillanmiyorlar da.
Abi yoksa para, iki cozum var.
Elindeki oyunculari paket halinde bir anda satip 600-1 milyar euro arası bir para cikaracaksin.
Yada kulubu satacaksin.

Her sene iskence cekmektense bir kere cekersin alttan zaten biri cikiyor.

Yaptiklari transferler de rezil otesi yav bunlarin nasil buyuk kulup bunlar.
Bir intere bak free saglam herifleri aylar oncesinden toplayan birde bu mallara bak

Artilar:Batsuayi çok iyi transfer.Zaha,ziyech ve yusuf demir ayrica mutlu etti.3 yeni transfer gibi..son iki maçımızda seriaya yükselen lecce ve parmayi da çok beğendim.muthis fizikli ve geçiş hucumunu şahane oynuyorlar.yetenekli oyuncuları var ve bence seriada ic sahada zorlarlar herkesi

Artilar:Batsuayi çok iyi transfer.Zaha,ziyech ve yusuf demir ayrica mutlu etti.3 yeni transfer gibi..son iki maçımızda seriaya yükselen lecce ve parmayi da çok beğendim.muthis fizikli ve geçiş hucumunu şahane oynuyorlar.yetenekli oyuncuları var ve bence seriada ic sahada zorlarlar herkesi
Geçiş hücumunu bize karşı şahane oynamayacak takım indirsin kepenkleri

Ulan yine 8 numara transferi en sina kaldı. Lanete döndü resmen, yıllardır düzgün bir 8 numara yok takımda

gurbo berkay yılmazı almalıyız artık çocuk devre arası geliyordu bize fatih demirelli var 2 gün sürmez alması. sol bek yerli başka iyi oyuncu yok.

Süper kupada sanchez oynamalı bambaşka bir seviyesi var , ayrıca sağda kaan solda jelert görebilriz bence tabi..

Giden falan olmazsa idareten yamalı bir orta saha alıp transferi kapatacağız heralde onunda pek acelesi yok hocaya göre Eylül ayına kadar çözülür gibi duruyor

Ben bunu anladım açıklamasından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt