Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cemrem neleri takip ediyosun sen öyle yav :D Bak o kadar tiksindim fotoğraftan alıntılamıyom bile ben kanks yav :D

Adem Zorgane Charleroi'nin bugün oynayacağı Maç'tan sonra taraftarlara veda edebilir.Yerine transfer yapıldı yine Cezayirli 1 oyuncu ve satılacağına dair açıklamalar da yapılmış.Lille takipteydi oyuncuyu Marsilya'Da Ounahi'nin satışına göre alacaktı ki oyuncu da De Zerbi geldikten bu yana sürekli Marsilya'nın paylaşımlarını beğeniyo..
Kim bu yorgane

Berge işine inanan var millet yedi kafayı. Olum çalım attık diyecekler işte.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ertan Süzgün:

“Wendel inanılmaz bir sezon başlangıcı yaptı. Galatasaray'ın son teklifi 15 milyon Euro + 5 milyon Euro ve yüzde 20 pay. Zenit teklifi kabul etmedi. Galatasaray 25 milyon Euro üstüne çıkarsa transferin olma ihtimali var.”

Sander Berge yumuşak oyuncu istemem. Bize Soucek gibi adam lazım yada Lobotka'yı alabilseler keşke.
Berge bizim lige uymaz. El Musrati, Nzonzi, Matic hatta TS'nin yeni ön liberosu gibi uzun ağır adam. Keşke Fener alsa da işleyen düzeni bozsa.Jesus ilk geldiğinde İso'nun düzenini bozmuştu kendi adamlarıyla şimdi de Mou değişik tipteki elamanları ile (San-Maksim, Nesiri, Berg vs.) İso'nun yeniden kurduğu düzeni bozacak gibi... Bu sene daha rahatım o yüzden,Okan Hoca ipi göğüsler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt