Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gundogan gelirse ilk 11 nasil olur :

1722173581809.webp

Bence hem Mertens hem Gundogan olmayabilir. Daha dinamik ve genc 8 ya da 10 numara kullanmaliyiz.

Berge bizim lige uymaz. El Musrati, Nzonzi, Matic hatta TS'nin yeni ön liberosu gibi uzun ağır adam. Keşke Fener alsa da işleyen düzeni bozsa.Jesus ilk geldiğinde İso'nun düzenini bozmuştu kendi adamlarıyla şimdi de Mou değişik tipteki elamanları ile (San-Maksim, Nesiri, Berg vs.) İso'nun yeniden kurduğu düzeni bozacak gibi... Bu sene daha rahatım o yüzden,Okan Hoca ipi göğüsler.
Biz 6.falan bitiririz bu sezon

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gundogan gelirse ilk 11 nasil olur :

Ekli dosyayı görüntüle 254527
Bence hem Mertens hem Gundogan olmayabilir. Daha dinamik ve genc 8 ya da 10 numara kullanmaliyiz.
okan hocanin sistem icin cok yasli kadro olur ama hucum setlerimiz cag atlar orasi garanti

ben olsaydim ilkayi duruma gore dmc yada amc'de torreira'yi ise gezgin rakibe baski kurmasi icin kullanir yanlarina da daha genc bir orta saha oyuncusu koyardim.
bu uc oyuncu aralarinda degismeli geriden oyun kurma ve ilerde baski ve hucumda ceza sahasina kosularda gorev paylasimini dinamik yapabilirler boylece birinin sirf gorevi geregi dili disarda 60 metre kosmasina gerek kalmaz , her daimi biri geride beklerken diger ikisi onde yer alabilir. bu yuzden uclu orta sahayi destekliyorum. uclu orta saha deyince insanlar bunun hem 4123 hem 4231 hem de 433 icin uygulanabilecegini kestiremiyorlar . oyuncular yerlerinde sabit olmazsa formasyonun bir onemi kalmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt