Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bütün embesil muhabirler haberleri varmış gibi transfer detaylarını verirler oyuncuyla bi suredir görüşmeler devam ediyor fln
Cafercim sen de biliyorsun bu ismi tam 1 aydır biliyordum etkileşim manyağı olmadığımız için söylemedik
Bıyık gecesi

Şimdi bütün embesil muhabirler haberleri varmış gibi transfer detaylarını verirler oyuncuyla bi suredir görüşmeler devam ediyor fln
*Okan Hocanın istediği isimlerin başında geliyor

*Genoa oyuncuyu bırakmak istemiyor

*Oyuncu Galatasaray’da oynamak istediğini kulübüne bildirdi

*Genoa’nın istediği ile Galatasaray’ın önerdiği arasında 20 milyon € fark var ama kapanmayacak bir fark değil

Bize savunma yönü güçlü adam lazım aslında amrabat bile olur ama temposu da olması lazım 2.side ön tarafa Mertens yerine dinamik genç bir 10 numara

Abicim bizimle tasak mi geciyonuz bambaska herifler ya :d

Screenshot_20240728-201810~2.webp

Transferin son günü Dursun Ndombeleye telefon açar.

Dursun: Alo Tanguy, Dursun abin ben. Sen transfer yapmadın galiba, ayrıca seni hafif de zayıflamış gördüm. Bize gelirmisin?

Dombele: Yanlış biliyorsun başganum, ben transfer yaptım zaten.

Dursun: Yaaa?? Deme be!!

Dombele: Size orta saha arayışınızda bol şanslar başganum. Au revoir!

8 numara için gelene geçene saldırıyoruz. kriter belli, seviye olarak takımı kaldırsın yeter. zaten belirli bir özellikte 8 numara arasak, en kötü potansiyel bir 8 alırdık 5-10 milyon euro civarına.

Genoa bu sezon tesadüfen 4-5 defa maçını izlediğim bir takım hatta bir ara Berkan şu takımda nasıl oynamaz diye dikkatli izlemişliğim var. Stoperleri Draguşin ile uçtaki İzlandalı arkadaş hariç bizim takıma yakışacak oyuncuları yoktu. Bizim +10 milyon verebileceğimiz oyuncu tek taraflı olmamalı.

Morten Frendrup vs Scott McTominay

Defanscılık
defence.webp

Orta Sahacılık
Midfield.webp

Hücumculuk
Atak.webp

Wendel+scout10 gelsin Dubois Sergio gitsin yeter ya..

Reis wendel gelirse scout10 değil 6 veya defansif yönü daha iyi olan 8 gelirse daha mantıklı.
Bence biz en baştan zıpkın gibi iki tane orta saha alsak yönetime güvenmesemde hala bunu yapma ihtimalimiz var.Hiç eksiğimiz kalmaz.Bundan sonra sadece okan hocanın sistemdeki olumsuzlukları halletmesi kalacak veya sistemi değiştirecek.Zaten istenilen iki orta saha alınsın ister istemez su yolunu bulacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ortalama üstü top kazanan orta saha gibi duruyor. Pres oyununda ve geçiş savunmasında iş yapar toplu oyunda ne yapar emin olamıyorum

Okan hoca son açıklamasında elimizde olmayan farklı demişti. Elimizde böyle top kapma canavarı bi Torri var, fakat hoca onun tekniğini ve pas kalitesini çok öne çıkarıyor. Bilemedim ama bu oyuncuyu mu tarif etti acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt