Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buna ek olarak pas olarak da kötü değil oyuncu. Gerçekten ihtiyacımızı tam karşılar ayrıca Danimarkalı. Wendel'e 20 milyon 5 maaş veriyorsan onun yerine buna ver 20 milyon+ bonus, 1.5-2 maaş

Buna ek olarak pas olarak da kötü değil oyuncu. Gerçekten ihtiyacımızı tam karşılar ayrıca Danimarkalı. Wendel'e 20 milyon 5 maaş veriyorsan onun yerine buna ver 20 milyon+ bonus, 1.5-2 maaş

Adı geçen ortasahalarin meslekleri dışında ortak noktaları yok. Çok ilginç hepsi bambaşka oyuncular.

Evet ilk kolpa düşmüş gece yarısı ikincisi düşer, tepki arttıkça yarın yada salı açıklama yapılır en iyisi için uğraşıyoruz
Öğrenin şunları diyoruz yok frendrup top çalarmı saksafon çalarmı
La havle vela
Yeni bir isim duştugunde heyecanlanmazsak oyuncuyu tanimak onemsizin nobet anlamını yititir reis her yeni kolpa bir cansuyudur :asd:

Farklı tip oyuncular peşinde koştuğumuzu söyleyen renktaşlarımızın farklı özelliklerde 2 orta saha alacağımızı farkedememeleri çok üzücü

Kafalarına vura vura neden hala orta saha transferi yapmadıklarını sormak istiyorum. En az 2 orta saha 1 on numara 2 tane de bek yedeğine ihtiyaç var. 1 tane de genç yerli forvet yedeğine ihtiyaç var. En az 6 transfer daha lazım bunlar 1 tane yapıp bitirecek

Tüm takımı eleştiriyorlar. Ben maçı izledim. Eric Dier 6 numara oynadı 3 kilo bıraktı sahaya. Boey'u da ısrarla 3'lünün kanat beki oynatıyorlar. Dar koridorlarda sırtı dönük top almaya çalışıyor. Goretzka ve Min Jae de baya kötüydü. Genel olarak bir uyum sürecindeler.

Bu teknik adamların bir oyuncu heryerde oynar mantığından nefret ediyorum.Koy abi en iyi oynadığı yere adamı.Ona göre kadro kur mesela..Teknik adam alırken buna dikkat edeceksin arkadaş.Oyuncu analizi nasıl falan.Bu durum olumlu veya olumsuz transferede çok yansıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt