Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelertede böyle bir yorum yapmıştım gelmişti. Gabriel sara izledim baya beğendim maşallahı var wendel tarzında bi oyun oynuyor şöyle anlatayım durmadan top almak için sahada geziyor yerinde durmuyor top ayağına yakışıyor şutu ve çalımı var hep pas istasyonu oluyor bizim ligde baya iş yapar. Wendelvari bir oyuncu yani ne istediğimizi biliyoruz bu çok iyi en azından .

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gördüğüm rüyaların saçmalık seviyesi
Ekli dosyayı görüntüle 254579

Deşifre olunca Dursun Özbek:
1722199250424.webp

Jelertede böyle bir yorum yapmıştım gelmişti. Gabriel sara izledim baya beğendim maşallahı var wendel tarzında bi oyun oynuyor şöyle anlatayım durmadan top almak için sahada geziyor yerinde durmuyor top ayağına yakışıyor şutu ve çalımı var hep pas istasyonu oluyor bizim ligde baya iş yapar. Wendelvari bir oyuncu yani ne istediğimizi biliyoruz bu çok iyi en azından .

Jelert nasıl bro?

2. Ligde mi?

Herkesi istiyoruz ama hiç kimseyi alamıyoruz. Ne güzel transfer komitesi bu :)

Jelert nasıl bro?
Jelert i de bir kaç maçını izleyince baya beğenmiştim press takımıyız buna bire bir uyacak bi oyuncu hızı ile açıkları kapatacak üzerine prese baya destek olacak kene gibi yapışıyor rakibe bindirmelerde bıkmadan bindiriyor geri de açık bırakmıyor ve geriye çok çabuk dönüyor kısa alanda çok çabukta bir oyuncu top sürmesi ayağından topu aşmadan kısa adımlarla top sürüyor Buda top kaptırmasını zor hale getiriyor fakat fizik olarak iyi değil zaten bu yüzden biz alabildik

Bir transfer için Arsen lüpen gibi kusursuzca kılık değiştiren dursun başkanımı yeteneklerinden dolayı kutlarım.
Kendini Galatasaray başkanı değil menajer olarak tanıtıp fransanın kalbine girmiş durumda.

Oğuz transferi için alanyasporla görüşmeye giderken hangi kılığa bürünüp gitti acaba çok merak etmekteyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt