Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gabriel sarayı takımı neden satmak istesin bize neden satsın ben onu anlamadım sadece
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takımı 2. ligde oyuncu gitmek ister, takımı da kar ederek satmaya okey olabilir.Gabriel sarayı takımı neden satmak istesin bize neden satsın ben onu anlamadım sadece
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 ağustosta belli olacak takimi bana goreRabiot gibi herif gelmesin. 3 ay tatil yapmak için naz yapan kimsenin teklifini kabul etmeyen ama dönem bitmesine 1 hafta kala imza atacak adamin şarap çanağına baslarim
Çokta fark etmiyor zatenHoca da cezalı.
Aynı fikirdeyim. Ligden alınabilecek tek oyuncu, diğeri de Oğuz Aydın'dı.
Morten Frendrup + Yasin Özcan ve Barcelona'nın elden çıkaracağı haberleri yayılmaya başlayan İlkay ile baya alternatifli bir takım oluruz.
Bir de o nazın niyazın çekilmeyeceği bir bölge orta saha.Rabiot gibi herif gelmesin. 3 ay tatil yapmak için naz yapan kimsenin teklifini kabul etmeyen ama dönem bitmesine 1 hafta kala imza atacak adamin şarap çanağına baslarim
DÜRDANE ÖZBEKGabriel Sara
Ezequel Fernandez
Lamine Camara
Wendel
Frendrup
Sofyan Amrabat
Richard Rios
Florentino Luis
Joao Mairo
Mc Tominay
Rabiot
Berge
Her gün farklı bir orta saha gündemi oluşturan Dursunun aldığı zevk
Ekli dosyayı görüntüle 254585
Eleştiriyi nefret etmek olarak değerlendiriyosan seni 4 dkda topçu analiz eden ben bile kurtaramamHerseyin cevabini verdim rahat ol sen
Trollük amaciyla cevap kabul etmiyorsun
Ali koc’un nefret ettigi kadar Okan hoca dan nefret etmen de ayri bir konu
Yorumsuz
DÜRDANE ÖZBEK
Bulgaristan prensesi, Marvel karakterine bürünmüş