Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gabriel sarayı takımı neden satmak istesin bize neden satsın ben onu anlamadım sadece

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugs-bunny-looney-tunes.gif

Rabiot gibi herif gelmesin. 3 ay tatil yapmak için naz yapan kimsenin teklifini kabul etmeyen ama dönem bitmesine 1 hafta kala imza atacak adamin şarap çanağına baslarim

Aynı fikirdeyim. Ligden alınabilecek tek oyuncu, diğeri de Oğuz Aydın'dı.

Morten Frendrup + Yasin Özcan ve Barcelona'nın elden çıkaracağı haberleri yayılmaya başlayan İlkay ile baya alternatifli bir takım oluruz.

Florentino / Lamine Camara / Ezequiel
Yasin Özcan
Emirhan İlkhan

Alıp kapatalım

Rabiot gibi herif gelmesin. 3 ay tatil yapmak için naz yapan kimsenin teklifini kabul etmeyen ama dönem bitmesine 1 hafta kala imza atacak adamin şarap çanağına baslarim
Bir de o nazın niyazın çekilmeyeceği bir bölge orta saha.

Ağustosun 15'inden sonrası çok sıkıntılı olur, muhtemelen herkes kadroları tamamlar. Sadece tercih edilmeyen ya da yüksek para talep eden oyuncular kalır.

Ben bir dinamik oyuncu + İlkay olursa çok sevinirim. İlkay Arabistan'a gidecek bir adam değil. Barcanın Messi'de olduğu gibi yıllık ücretinden çıkması gerekecek ya da cuzi bir bonservis ister.

TR'den de Yasin Özcan çok makul, FB'nin de yarışa dahil olmayacağı biri. Ayrıca eldeki potansiyel Türk oyuncular ile takas seçeneği de var.

bir aralar FT'ye babam diyen özürlü bir duyumcu vardı şu geldi şu gitti kadro 40 kişi oldu diye net rakam verirdi o renktaşımıza ne oldu?

Yasin ozcani alsak kohn sadece kupada forma şansı bulabilir hem de daha genç ve potansiyelli ileride yüksek para kazanabilecegimiz bir oyuncu almış oluruz

Herseyin cevabini verdim rahat ol sen

Trollük amaciyla cevap kabul etmiyorsun

Ali koc’un nefret ettigi kadar Okan hoca dan nefret etmen de ayri bir konu

Yorumsuz
Eleştiriyi nefret etmek olarak değerlendiriyosan seni 4 dkda topçu analiz eden ben bile kurtaramam

İnş düzelirsin diyorum ve müsadenle seni salıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt