Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1000009872.gif
Yalnız günlerimizden biri
29 temmuz 2024
İstanbul

Hani her şeyi halleden
Hani bizim ortasahamizdın sen
Yalan söyleyen de sen
Kızıyorsak sevgimizdendir, hep sevgimizden

Şimdi artik gel istersen
Sigaramiz, içkimiz, bitkiniz bitkin
Kaç gündür oruçtayız
Artık ağlamamiz lazım

Kaç gündür habersiziz
Adaletin bu mu senin?
Şimdi hepten gel istersen
Çok mı paraydın sanki?
Yalnızca 20 milyondun
Yalnizca
Bırakıp gittin sen bizi
Merak eden bizdik seni
Hâlimizi hiç sordun mu ki?
İşte nöbet, işte sevda yağmur gibi sokaklarda

Korkuyoruz bu gidişle sonumuz olacaksın

Bu Frendrup denen oyuncuyu hiç izlemedim ama yazılanlara göre iyi top kapıyor, mücadeleci, her yere ayak basıyor. Ama hücum yönü biraz kısıtlı gibi. Bunların aynısını Torreira da yapıyor. Skor katkılarına baktım o da benzer sayılır. Torreira’nın karbon kopyası gibi duruyor.
Tor’dan farklı olarak yapabildiği ne var? Oyuncuyu bilmediğim için soruyorum.

Ofansif anlamda Kerem Demirbay'ın biraz fiziklisi gibi duruyor. Ama işte bizim asıl aradığımız tempo, pres, top kapma, defansif alan parselleme, geniş alanda oynama vs var mı belli değil. Öyle hızlı, çabuk falan da gelmedi bana... Regista gibi video hazırlamışlar adama... 3-5 tane de top kazandığı koştuğu vs görüntü koymamış olmaları düşündürdü...

Şimdi diyor ki "GS'nin orası için transfer listesi 20m+ bonservisli oyuncular, onlar da takımların değerli oyuncuları ve takımları onları kolay kolay bırakmıyor, indirim yapmıyor" falan filan... Bundan dolayı geç gelecekmiş transfer. Adamlar değerli oyuncularını transfer sezonu kapanırken, yeri dolması hepten zorlaşmışken daha ucuza mı bırakır, yoksa daha da mı yokuşa sürer? :D

Kaan'ın bu sakatlık ve ameliyat olayı kolpa mı yav. Herif Euro'ya gitti şimdi de kampa katıldı maça çıkıyor falan
Fıtık işi biraz kumar şu an iyi ama sezon ortası ağrılar artarsa bu sefer yine sıkıntı olacak ama sezon başı en azından sancılı kısımda 6 numarada idare ederiz.

Kaan'ın bu sakatlık ve ameliyat olayı kolpa mı yav. Herif Euro'ya gitti şimdi de kampa katıldı maça çıkıyor falan
Özel bir klinikle çalışıyormuş, ağrıları oluyormuş ama eskisi gibi rahatsız etmiyormuş. Euro'da nerdeyse ağrısız oynamış.
Artık gittiği yere kadar sanırım, ama sezon ortasında nüks edip ameliyat gerekirse hapı yuttuk demektir.

Şu 4lü
Rashica toreira sergio kerem

Şu 4lüden
Ziyech toreira demirbay zaha

Neden daha iyi oynuyodu sorusunun cevabını teknik ekip kendine hiç soruyo mu acaba

Şu 4lü
Rashica toreira sergio kerem

Şu 4lüden
Ziyech toreira demirbay zaha

Neden daha iyi oynuyodu sorusunun cevabını teknik ekip kendine hiç soruyo mu acaba
Nasıl daha iyi oynuyordu? Birisi 100 puanı geçti diğeri 80 puanda kaldı ayrıca ilki Avrupa'daki yıpranmadı bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt