Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.180
- 12.938
- 2.658
Kötünün iyisi büyükeksiydi, bundan sonra daha fazla mücadele etmemiz gerekecek gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede, mertensin yedegi olabilir.Gayet güzel bir haber
Ekli dosyayı görüntüle 254596
Mertens'in alternatifi olur gibi geliyor mevkisel olarak oyun zekasıyla oraya evrilecek gibi gözüküyor.Baris,kerem,zaha,ziyech,yunus ve yusuf
6 kanat oyuncusu var
Yusuf demir’e sira gelecegini hic zannetmiyorum
Ekstra bir performans sergilemesi gerekir
Genel de baris ve ziyech oynayacak bana göre
Ziyech’in bir sakatlik problemi olursa gectigimiz sezon oldugu gibi ozaman kerem veya zaha oynar
yunus gidecek bence ahberd. hem mertens yedeği hem kanat rotasyonunda olacak gibi.Baris,kerem,zaha,ziyech,yunus ve yusuf
6 kanat oyuncusu var
Yusuf demir’e sira gelecegini hic zannetmiyorum
Ekstra bir performans sergilemesi gerekir
Genel de baris ve ziyech oynayacak bana göre
Ziyech’in bir sakatlik problemi olursa gectigimiz sezon oldugu gibi ozaman kerem veya zaha oynar
yunus gidecek bence ahberd. hem mertens yedeği hem kanat rotasyonunda olacak gibi.
yunus altyapı kontenjanı için bulunmaz nimet ama bizim oyuna yakıştıramıyorum kendisini. en mantıklı ayrılık yunus olur gibi geliyor. kanat çeşitliliğimizin bu kadar fazla olduğu dönemde yakın zamanda hatırlamıyorum kafam rahat o tarafta.Yunus zaten ayrilmak ister o da farkindadir forma sansi bulmasi cok zor ama kadro mühendisligi icin takim da kalmasini istiyorlar galiba
Alt yapi dan yetistigi icin
Bu 2 yabanciyi tribünde oturtma zorunlulugu inanilmaz sacma.Dubois ile ilgili karar ne olacak bilmiyorum ama nedense kalacağını düşünüyorum tribünde +2 yabancı oturacağı için Dubois genelde tribünde olur oraya ekstra maliyetlerle oyuncu alacağımıza ihtimal dahi vermiyorum daha orta sahayı bile alamazken bunu hiç beceremezler.
Muslera(1)
Günay
Jelert(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Transfer - Nelsson(5) - Kaan - Transfer
Torreira(6) - Transfer(7)
Berkan - Demirbay
Barış - Mertens(8) - Kerem
Ziyech(9) - Yusuf(10) - Zaha(11)
Icardi(12)
Batshuayi(13)
Yusuf yine baya süre alacağını düşünüyorum kendini göstermek istiyor hocayla arası kötüydü onu düzeltmiş bu saatten sonra futbol oynamayı kafasına koymuş bir Yusuf pek tribünde oturtmaz zamanla bazılarını tribünde oturtur gibi geliyor.Bu 2 yabanciyi tribünde oturtma zorunlulugu inanilmaz sacma.
Biri dedigin gibi Dubois olur digeri de mecbur Yusuf olacak. Bu da sonradan oyuna girip oynamasina engel olacak.
Nasıl daha iyi oynuyordu? Birisi 100 puanı geçti diğeri 80 puanda kaldı ayrıca ilki Avrupa'daki yıpranmadı bile
Gelen gideni aratir diye bi söz var ya, ins. öyle olmaz.Buyukeksi en kötüsüydu.Ben son 2 sezonda hakemlerle 30u geçkin puan toplayan fbnin oldugu bu sezonlar kadar şaibelisini gormedim.hakan ceylan,emre malok ve erkan engin gibisi yaşanmadı.ha yine gorevdeler ama diken üstündeler.
Aratmaz buGelen gideni aratir diye bi söz var ya, ins. öyle olmaz.
Ins. bundan daha kötüsü olmasi zor zaten ama insan güvenemiyor iste.Aratmaz bu