Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötünün iyisi büyükeksiydi, bundan sonra daha fazla mücadele etmemiz gerekecek gibi.

Gayet güzel bir haber
1722207474690.png

Baris,kerem,zaha,ziyech,yunus ve yusuf

6 kanat oyuncusu var

Yusuf demir’e sira gelecegini hic zannetmiyorum

Ekstra bir performans sergilemesi gerekir

Genel de baris ve ziyech oynayacak bana göre

Ziyech’in bir sakatlik problemi olursa gectigimiz sezon oldugu gibi ozaman kerem veya zaha oynar

6 kanat oyuncusu var

Ziyech’in bir sakatlik problemi olursa gectigimiz sezon oldugu gibi ozaman kerem veya zaha oynar
Mertens'in alternatifi olur gibi geliyor mevkisel olarak oyun zekasıyla oraya evrilecek gibi gözüküyor.

6 kanat oyuncusu var

yunus gidecek bence ahberd. hem mertens yedeği hem kanat rotasyonunda olacak gibi.

Yunus zaten ayrilmak ister o da farkindadir forma sansi bulmasi cok zor ama kadro mühendisligi icin takim da kalmasini istiyorlar galiba

Alt yapi dan yetistigi icin
yunus altyapı kontenjanı için bulunmaz nimet ama bizim oyuna yakıştıramıyorum kendisini. en mantıklı ayrılık yunus olur gibi geliyor. kanat çeşitliliğimizin bu kadar fazla olduğu dönemde yakın zamanda hatırlamıyorum kafam rahat o tarafta.

Dubois ile ilgili karar ne olacak bilmiyorum ama nedense kalacağını düşünüyorum tribünde +2 yabancı oturacağı için Dubois genelde tribünde olur oraya ekstra maliyetlerle oyuncu alacağımıza ihtimal dahi vermiyorum daha orta sahayı bile alamazken bunu hiç beceremezler.

Muslera(1)
Günay

Jelert(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Transfer - Nelsson(5) - Kaan - Transfer

Torreira(6) - Transfer(7)
Berkan - Demirbay

Barış - Mertens(8) - Kerem
Ziyech(9) - Yusuf(10) - Zaha(11)

Icardi(12)
Batshuayi(13)

Buyukeksi en kötüsüydu.Ben son 2 sezonda hakemlerle 30u geçkin puan toplayan fbnin oldugu bu sezonlar kadar şaibelisini gormedim.hakan ceylan,emre malok ve erkan engin gibisi yaşanmadı.ha yine gorevdeler ama diken üstündeler.

En azından huzurluyuz.haluklar yok,muhabirler yok.ha tam 1 gun sonra ortaya çıkabilirler ama asıl beklentim 4 agustos

Dubois ile ilgili karar ne olacak bilmiyorum ama nedense kalacağını düşünüyorum tribünde +2 yabancı oturacağı için Dubois genelde tribünde olur oraya ekstra maliyetlerle oyuncu alacağımıza ihtimal dahi vermiyorum daha orta sahayı bile alamazken bunu hiç beceremezler.

Muslera(1)
Günay

Jelert(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Transfer - Nelsson(5) - Kaan - Transfer

Torreira(6) - Transfer(7)
Berkan - Demirbay

Barış - Mertens(8) - Kerem
Ziyech(9) - Yusuf(10) - Zaha(11)

Icardi(12)
Batshuayi(13)
Bu 2 yabanciyi tribünde oturtma zorunlulugu inanilmaz sacma.

Biri dedigin gibi Dubois olur digeri de mecbur Yusuf olacak. Bu da sonradan oyuna girip oynamasina engel olacak.

Bu 2 yabanciyi tribünde oturtma zorunlulugu inanilmaz sacma.

Biri dedigin gibi Dubois olur digeri de mecbur Yusuf olacak. Bu da sonradan oyuna girip oynamasina engel olacak.
Yusuf yine baya süre alacağını düşünüyorum kendini göstermek istiyor hocayla arası kötüydü onu düzeltmiş bu saatten sonra futbol oynamayı kafasına koymuş bir Yusuf pek tribünde oturtmaz zamanla bazılarını tribünde oturtur gibi geliyor.

Nasıl daha iyi oynuyordu? Birisi 100 puanı geçti diğeri 80 puanda kaldı ayrıca ilki Avrupa'daki yıpranmadı bile

O da 100 puanı geçen kadro değil şimdi birbirimizi kandırmayalım. Zaha-Ziyech kaç kere ligde iki kanat olarak 11'de başladı maça geçen sezon? BAY veya Mertens 11'e döndükten sonra Kerem vardı kanatların birinde %99... Sezonun ilk yarısında da Kaan Ayhan Demirbay yerine çok maç 11 başladı orta sahada...

Arkadaş kötü oynuyor derken herhalde hazırlık maçları ve geçen sene bu dörtlünün aynı anda oynadığı 1-2 maçı kast etmiş, ki sınırlı örnek olmakla beraber haksız da sayılmaz... Geçen sene sadece Ziyech 11'e döndüğünde bile önde pres oyunumuz zarar gördü, presimizi kırmaya başladılar...

Buyukeksi en kötüsüydu.Ben son 2 sezonda hakemlerle 30u geçkin puan toplayan fbnin oldugu bu sezonlar kadar şaibelisini gormedim.hakan ceylan,emre malok ve erkan engin gibisi yaşanmadı.ha yine gorevdeler ama diken üstündeler.
Gelen gideni aratir diye bi söz var ya, ins. öyle olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt