Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reis işte kaliteyi arttırmak lazım, fiziksel devamlılığı arttırmak lazım. takım bir yere kadar iyi gidiyor, belli bir dkdan sonra tek bir oyuncunun düşmesi bile öldürüyor tüm sistemi.

Dostum oyuncu kalitesi elbet önemli ama bu tarz maçlara farklı bir anlayışla çıkmalıyız demek istediğim olay bu.. Sivas'a oynadığın oyunu Arsenale oynayamazsin

cajuste ismini duyunca aklıma kemikkıran patrice quarteron geliyor ne alakaysa

piyasada sorgulamadığımız tek adam yok sanırım

camavingayı bile sordurmuşuzdur

İtalyan kaynakları bizim fotoyalan gazetelerden beter. İtalya kaynaklı hiçbir habere düşmemek lazım, geçen sene torreira için Lazio’dan 7-8 milyon bonservis istediğimizi söylüyorlardı 🤣

bunun sebebi ne sence sanki bekler ve kanatlar gibi geliyor bana
Torreira ve Boey çok iyi alan savunması yapan oyunculardı. Torreira yerden kendi bölgesine asla sokmuyor, mutlaka çalıyor topu. Boey da kendi alanını çok iyi savunduğundan 2 stoperin daha dar durmasını sağlıyordu. Hatta önde baskıya giden stoperin arkasını kaymamalarla iyi kapatıp rakibi kanada yönlendirme işlerinde iyiydik.. Havadan da yerden de rakibe asla top aldırmaması da cabası.

Bugün rakip topla oynamaya başladığında savunma da yapsak rahatça sırtı dönük top alıp atak varyasyonlarına girişebiliyorlar.

Bence bizim takımın arka 5'lisi havadan yerden iyi savunmacılar olmalıydı. Jelert transferine sevindim. Ama o gelmeden önce hep uzun boylu hava hakimiyeti olan bek almalıyız diyordum. Çünkü ön alan baskısı yaptığında rakip uzun vurunca o topları mutlaka toplamamız gerekiyor atak devamlılığı için. Bu yüzden Kaan'dan vazgeçemiyor Buruk. Rakip bizim sahaya uzun vuruş topu tuttukça geri koşturuyoruz herkesi. Bu sefer hücumdakiler de fiziken düşüyor.

Jelert ile bence farklı bir formül bulacak buruk. Ya da Torreira yanına stoperleşen uzun boylu bir 6-8 alacağız. Mevcut kadro mühendisliğinde defolar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt