Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cajuste'yi 10 milyona isteyen alabilir herhalde. Oyle pahali bir transfer olmaz.

Yine de ilk tercihim olmaz, bu sefer 20 milyonlarin konusuldugu yerde daha farkli birinin alinmasi lazim;

Manu Kone
Ezequiel Fernández

Zenit 18-20 milyona Wendel'i saliyorsa o da alinir ama fazla istiyorlar maalesef.

Ya da biraz daha bekleyip Fofana firsati dusebilir mi diye bakmak lazim, hala nasil transfer olmadi anlamiyorum. Monaco ve Milan haftalardir gorusmesine ragmen anlasamadi, asil ikna edebilsek Milan'dan fazla para basip transferi bitirmek gerekir.

bu kumarı oynama lüksümüz yok (bence tabii) - düşmezse sezon içi sıkıntı büyük olur.

diğer dediklerine katılmaktayım
Suan Milan'da B plani olarak Manu Kone ismi geciyor, artik usanma noktasina gelmisler diye haberler okudum gecen gun. Monaco tok satici oynuyor.

Milan bundan dolayi Manu Kone'ye gecebilir. Eger boyle birsey olursa hemen Fofana'nin aklini cekmek lazim tabi basarabilirmiyiz muamma.

icardi
barış-mertens-ziyech
tore-cajuste
jelert-apo-sanchez-sağbek
muslera

ben tamamım beyler​

Bravo güzel kadro

nelsson.webp

cajusteyi net isterim daha iyisini alamaz bunlar. bu gidşle transferi devre arasına bıraktık bile diyebilirler

Cajuste'yi 10 milyona isteyen alabilir herhalde. Oyle pahali bir transfer olmaz.

Yine de ilk tercihim olmaz, bu sefer 20 milyonlarin konusuldugu yerde daha farkli birinin alinmasi lazim;

Manu Kone
Ezequiel Fernández

Zenit 18-20 milyona Wendel'i saliyorsa o da alinir ama fazla istiyorlar maalesef.

Ya da biraz daha bekleyip Fofana firsati dusebilir mi diye bakmak lazim, hala nasil transfer olmadi anlamiyorum. Monaco ve Milan haftalardir gorusmesine ragmen anlasamadi, asil ikna edebilsek Milan'dan fazla para basip transferi bitirmek gerekir.
Milanin en son teklifi 17m, üzerine cikmamislar daha herhalde. Monaco ret etmis, romano yazmisti yanilmiyorsam.

Fofana milan ile anlasmis durumda, CL oynamak istiyormus. Basalim 20-25m. Keske alabilsek yav, müthis olur.

muslera
sancesz - kaan - bardak
jalet - toreyra - kohn
mertens
ziyek - icardi - bay​

Suan Milan'da B plani olarak Manu Kone ismi geciyor, artik usanma noktasina gelmisler diye haberler okudum gecen gun. Monaco tok satici oynuyor.

Milan bundan dolayi Manu Kone'ye gecebilir. Eger boyle birsey olursa hemen Fofana'nin aklini cekmek lazim tabi basarabilirmiyiz muamma.
Milan kaynaklarına göre kesinlikle şampiyonlar liginde oynayan bir takıma gitmek istiyormuş Fofana. West ham monaco ile anlaşmasına rağmen Fofana sırf cl faktöründen dolayı kabul etmemiş.

En son bonuslar dahil 17 milyon vermişler Fofana için kabul görmemiş, milanın başka adaylara yönelme durumu varmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt