Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.492
- 11.958
- 773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kumarı oynama lüksümüz yok (bence tabii) - düşmezse sezon içi sıkıntı büyük olur.Ya da biraz daha bekleyip Fofana firsati dusebilir mi diye bakmak lazim
Suan Milan'da B plani olarak Manu Kone ismi geciyor, artik usanma noktasina gelmisler diye haberler okudum gecen gun. Monaco tok satici oynuyor.bu kumarı oynama lüksümüz yok (bence tabii) - düşmezse sezon içi sıkıntı büyük olur.
diğer dediklerine katılmaktayım
icardi
barış-mertens-ziyech
tore-cajuste
jelert-apo-sanchez-sağbek
muslera
ben tamamım beyler
Milanin en son teklifi 17m, üzerine cikmamislar daha herhalde. Monaco ret etmis, romano yazmisti yanilmiyorsam.Cajuste'yi 10 milyona isteyen alabilir herhalde. Oyle pahali bir transfer olmaz.
Yine de ilk tercihim olmaz, bu sefer 20 milyonlarin konusuldugu yerde daha farkli birinin alinmasi lazim;
Manu Kone
Ezequiel Fernández
Zenit 18-20 milyona Wendel'i saliyorsa o da alinir ama fazla istiyorlar maalesef.
Ya da biraz daha bekleyip Fofana firsati dusebilir mi diye bakmak lazim, hala nasil transfer olmadi anlamiyorum. Monaco ve Milan haftalardir gorusmesine ragmen anlasamadi, asil ikna edebilsek Milan'dan fazla para basip transferi bitirmek gerekir.
güzel. italyadan gelen balonlara kapımız her zaman açıkCajuste balon.
Milan kaynaklarına göre kesinlikle şampiyonlar liginde oynayan bir takıma gitmek istiyormuş Fofana. West ham monaco ile anlaşmasına rağmen Fofana sırf cl faktöründen dolayı kabul etmemiş.Suan Milan'da B plani olarak Manu Kone ismi geciyor, artik usanma noktasina gelmisler diye haberler okudum gecen gun. Monaco tok satici oynuyor.
Milan bundan dolayi Manu Kone'ye gecebilir. Eger boyle birsey olursa hemen Fofana'nin aklini cekmek lazim tabi basarabilirmiyiz muamma.
inanmayın şöyle şeylere, nerede görülmüş transferin son zamanları iyi adam geldiğiBiz orta saha transferini en az 1 ay daha bekleriz bence. Umarım kaliteli bir oyuncu gelir ve beklediğimize değer.