Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 no eksik değil ama kuvvetlendirmemiz gereken bir bölge. Çalışmalarımız sürüyor en kısa sürede bitireceğiz dedi başkan
IMG_6711.jpeg

dubois en kötü yarı maal ödeyerek fransada q takıma kiralanır

bunlar anlaşılan sadece 8 numaraya çöp bir transfer yapıp kapatacaklar. Dubua ve Yusuf demir kadroda kalacak diye bek ve 10 numara transferleri de gelmeyecek

cagdas bu dubai yi gecen sene baya efektif bi sekilde kullandi

izledigim musabakalarda koridoru komple kullanan 1 eleman hüviyetindeydi

herf nasil yedek bile kabullenilemeyecek duruma geldi,tuhaf

dubuayı shutlamak için son oynadığımız hazırlık maçlarının tüm kayıtlarını yakmamız, sildirmemiz gerekmekte

cagdas bu dubai yi gecen sene baya efektif bi sekilde kullandi

izledigim musabakalarda koridoru komple kullanan 1 eleman hüviyetindeydi

herf nasil yedek bile kabullenilemeyecek duruma geldi,tuhaf
Oyuncu kendisi istemiyor kalmak fesih ile gitmeye çalışıyor bence. Fiziksel olarak yetersizliğinden ziyade oynadığı maçlarda hiç ilgili değildi maçta. Metehan'ın yapmadığı kadar pozisyon hatası, ofsayt bozma gibi hatalar yaptı ve bunları çok basit yaptı. Oyun planına uymamayı falan geçiyorum yoksa.

Benfica forumuna göz attim da adamlar kara kara Orkun'u nasil göndeririz diye düsünyorlar. Alabilecegimiz fiyata birakmazlar ama en kötü (eger bizim beceriksiz yönetim ortasaha alamazsa) kiralik olarak bize gelmesini isterim. Driblingci ve geriden oyun kurabilen bir ortasaha + yerli. Bence aradigimiz profile uyar.

Bu kadar beceriksiz komite görmedim. Sizden para mara istemiyoruz. Sattığımız adamların parasını verin yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt