- 2 Temmuz 2011
- 137.423
- 58.507
- 5.488
Seni veririz sen oynarsinBiz o kadar Hojberg'i istedik Torreira ile beraber oynasınlar diye Marsilya şimdi de 6 Numara arayışındalarmış yavTorreira'yı isteyebilirler bunlar yav
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni veririz sen oynarsinBiz o kadar Hojberg'i istedik Torreira ile beraber oynasınlar diye Marsilya şimdi de 6 Numara arayışındalarmış yavTorreira'yı isteyebilirler bunlar yav
![]()
Reis sen bu profil fotosuda geçtiğinden beri duyum bile çıkmıyorkafasını falan yumrukluyordu eğlenceli bi karakterdi
Scott Mertens'in yeri için çok uygun da 8 için bilemiyorum.Scott McTominay hariç kimseye +20 milyon € teklif edilmemeli.
Sadece onu gelmeye ikna edersek şartları zorlayıp verebiliriz.
Direkt oynadığımız oyuna tam uygun olmasından dolayı bu paralar verilebilir.
Scott hariç Max. 15 milyon €'ya piyasadan çok temiz 6-8 oynayan oyuncu bulursun da bunlar alamaz.
seni mi kırcaz beReis sen bu profil fotosuda geçtiğinden beri duyum bile çıkmıyor
Selahattin Alpaya ne dersin
Bu akmanlardan rahatsızım
Ali akman bursasporu yüzüstü bıraktı para kazandırmadan kaçtı
Şimdi de hamza bizi bırakıp kaçtı apar topar ulan 10 sene beslemişizdir yediğini içtiğini geri ödeseydi bari
Oynamayan oyuncu nasıl pişecek kulübede oturarakSöyle düsündükce batshuayi transferi de ne kadar dogru, git Icardi nin arkasina fransa dan maliyeti düsük daha piyasa yapmamis melez genco cek, Icardi den 2-3 yil ne kapabiliyorsa kapsin, ögrensin, pissin.
g.sara-- leeds 6 milyona isi bitirmege calisiyor
Kaşlarda bir çift güvercin yuva yaparseni mi kırcaz be
Allah'ın varsa engelle beni deSeni veririz sen oynarsin
Reis yapma. Batshuayi transferi bu sene yaptığımız/yapabileceğimiz muhtemelen en mantıklı transferdi.Söyle düsündükce batshuayi transferi de ne kadar dogru, git Icardi nin arkasina fransa dan maliyeti düsük daha piyasa yapmamis melez genco cek, Icardi den 2-3 yil ne kapabiliyorsa kapsin, ögrensin, pissin.
Scott Mertens'in yeri için çok uygun da 8 için bilemiyorum.
Biz kovduk. 2 senedir yerinde saymayı geçtim geri gidiyordu. Son 2 yılda çok sakatlık yaşadı.Bu akmanlardan rahatsızım
Ali akman bursasporu yüzüstü bıraktı para kazandırmadan kaçtı
Şimdi de hamza bizi bırakıp kaçtı apar topar ulan 10 sene beslemişizdir yediğini içtiğini geri ödeseydi bari