Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.144
- 72.774
- 5.188
20-21 ağustosta da ucl playofflar var, oyuncu clye girmeyi bekliyor denirŞimdide bahane süper kupa olur. Orta saha alırsak eldeki orta saha oyuncularının konsantrasyon'u bozulur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20-21 ağustosta da ucl playofflar var, oyuncu clye girmeyi bekliyor denirŞimdide bahane süper kupa olur. Orta saha alırsak eldeki orta saha oyuncularının konsantrasyon'u bozulur.
İstediğimden değil ama elde kalacak. En son hoca da rotasyonda kullanırım, dert değil diyecek büyük ihtimal.Dubois şu haliyle duracağına 12+1 olsun bence o kontenjan boş kalsın daha iyi
Yönetim o tarihlere geldiğinde en büyük hatayı yapmış olacaklar daha farkında değiller.20-21 ağustosta da ucl playofflar var, oyuncu clye girmeyi bekliyor denir
yok işte sezon içinde ali koçla karşılıklı söylemlerinde defalarca görmedik mi? yani başkanımıza yalancı demek istemem elbette ama görünen köy de kılavuz istemezAdam kendi demedi mi transferleri kampa yetiştireceğiz diye?
Galatasaray başkanının sözünün bir ağırlığı olmalı, tutamayacağı sözler veriyorsa zaten o mevkiye layık değildir, taraftarın her tür eleştirisine katlanmak zorundadır
Pişkin pişkin açıklamalar yapıyorlar.
Bir ara eleştiren taraftarları hain ilan ettiler
Hala bunları savunanlar var.
bunlar uzun pazarlıklar sonucu 20ye ikna edip satarlarYönetim o tarihlere geldiğinde en büyük hatayı yapmış olacaklar daha farkında değiller.
Misal hiçbir takım iyi ve istikrarlı oyuncusunu o tarihlerde bırakmaz Torreira'ya uçuk bir rakam geldi 25 m euro teklif ettiler transfer döneminin son gününe doğru satar mısın yoksa olmaz mı dersin.
Yani bahane üretseler o tarihlere kadar oyasalar bile ondan sonra alabilecekleri adamın seviyesi giderek düşecek.
Gelismeleri alalımSalı günü uçaklar inecek derken 14 hafta inmemişti şimdi aceleye gerek yok diyorsa devre arasından önce bu transfer bitmez.
Gelişme filan yok başkan takımda 8 numara var hiç aceleye gerek yok demiş yani olursa olur olmazsa olmaz.Gelismeleri alalım
öyle bir mana taşımıyor, apaçık kuvvetlendirmeye çalışıyoruz ama kimseyi alamazsak da 8 no bölgesinde eksik değiliz manası taşıyorKuvvetlendirmemiz gereken ifadesi a+ adamlar çok pahalı alamıyoruz daha düşük seviye alacaz daha ucuzunu manası taşıyor sanki
Tıkırdamı fısırtıdamı yok o zaman ben house izlemeye kaçayım burada dursuna sövecegimeGelişme filan yok başkan takımda 8 numara var hiç aceleye gerek yok demiş yani olursa olur olmazsa olmaz.

İcardi de büyük patlamışsın renktaşEkli dosyayı görüntüle 254629
29 Mayıs'ta atılan mesaj... İcardi hariç hepsi bir bir gerçekleşiyor.
Biz bu Galatasaray'ı yaşıyoruz kardeşim![]()