Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman Rodop: "Galatasaray'da transfer işiyle uğraşan yöneticilerle görüştüm. '8 numara için 5 isimle görüşüyoruz' dediler."

Rios konusundaki en ciddi ön yargım Futsal meselesiydi Neymar'ın da 13 yaşına kadar Futsal oynadığını öğrenmemle beraber bu ön yargım bitti.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takıma en az 3 transfee daha lazım 1 tane bile yapacaklarına inanmıyorum

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eminim şu an dandik bir takım, seneye burada ah vah edeceğimiz, yöneticilerimizin kulübüne teşekkür edeceği orta sahaları bir yerlerde 3-5 milyona transfer ediyorlar. Biz de işte elimizde 20 milyonla kapı kapı geziyoruz.

Erinç deneni de
Kel tanseli de
Yanındaki Çağlar mıdır ne hırttır onu da
Haluk deneni de yanındaki beş*ktaşlıyı da
Süleyman ve avanesini de

Allah kuran çarpsın ki sevmiyoruz
Nefret ediyoruz
Kin kusuyoruz
haklısın fünsalcım

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haluklar falan yayın açarsa izlemeye gerek yok valla.

35 dk ilkin konusu
20 dk tff tahkim konusu
3.5 dk transfer
ve allaha emanet olun ile geçecek.

" Sevgili Gasaraylılar her zaman söylüyorum; sevgi iklimine ihtiyacımız var. Hepimiz birbirimizi sevelim, ne olacak yani sevsek, bu kadar zor mu yaa "
Dursun Aydın ÖZBEK

Tanımadan etmeden Hatipoğlu yalayıp duran ET düşmanları da dumur oldular, sesleri çıkmıyor. Çakma Galatasaraylılar ne de olsa.

Önce taraftara hakaret etti üstüne başkanı gibi hazırda oyuncu var istesek alırız diye yalan söyledi. Utanmaları da yok.

Üstüne Koç’un taşeronu.

Evren Göz: "Galatasaray'ın Gabriel Sara'ya ciddi bir ilgisi var. Görüşmeler sürüyor. Wendel ve Rios'a göre bu transfer daha ihtimalli."

Tanımadan etmeden Hatipoğlu yalayıp duran ET düşmanları da dumur oldular, sesleri çıkmıyor. Çakma Galatasaraylılar ne de olsa.

Önce taraftara hakaret etti üstüne başkanı gibi hazırda oyuncu var istesek alırız diye yalan söyledi. Utanmaları da yok.

Üstüne Koç’un taşeronu.
🥴😵😵‍💫

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt