- 29 Ocak 2011
- 47.649
- 19.512
- 2.898
ben kovacic istiyorum hocam alacaksak en iyisini alalım 1-2 sene klas ortasaha izleriz. Fred kaçtı bu kaçmasın.Şunlar için 2 ay beklenmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben kovacic istiyorum hocam alacaksak en iyisini alalım 1-2 sene klas ortasaha izleriz. Fred kaçtı bu kaçmasın.Şunlar için 2 ay beklenmez
Yanliz efsane oyun knk
Rabiot gelecekMuslera
Jelert Davinson Nelsson Köhn
Torreira Frendrup
Ziyech Mertens Barış
Icardi
fit miyiz
Bana biraz temposuz ve sadece topla iyi gibi geldi, arada top da çalıyor videolarda ama maç genelinde geri dönecek birisi gibi durmuyor.Scarpa Nott Forest ve Oly dışında Avrupa yapmadı. Onlarda da oynamadı zaten hiç. Sara bence bize seviye atlatır ama bizim antrenmanı yedikten sonra ne olur onu bilemem.
Bu vakte kadar beklendiyse o ayarda bı isim ancak tatmin eder , yok Cajusteymıs yok Sara Gençlerbirliği seviyesi transferleri boşuna hiç muhabirlere üfürüp nabız yoklamasinlarben kovacic istiyorum hocam alacaksak en iyisini alalım 1-2 sene klas ortasaha izleriz. Fred kaçtı bu kaçmasın.
Ikisi de muazzam, part 2 daha vahsi. 1i daha iyidi bence ama.Part 2 deyim spoiler yememek için 2-3 güne bitirmek istiyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her yoĺ mctominay ve rabiota cikiyor
Liverpool'a di miRabiot gelecek
Fofana koy oraya, soyunurumMuslera
Jelert Davinson Nelsson Köhn
TorreiraFrendrup
Ziyech Mertens Barış
Icardi
fit miyiz
Ben sogansiz tercih ediyorumSogansiz menemen gibi nöbet
Çikaldu’yu koyverdik heralde sen takıl canın nasıl isterse dedik. Morutsan da aşili kopardı zaten yeni yıldan önce dönemez futbola. Ne lanetli transferlermiş.