- 5 Eylül 2014
- 84.361
- 70.122
- 4.393
Bu ekipten bir s olmaz ağabeyAcil Müdahale Mangası (AMM) göreve hazır ol.
@Enis Sever
@P. Enis Sever
@Feramuz Kayalar
@Temmuz Kayalar
Ben sana söyleyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ekipten bir s olmaz ağabeyAcil Müdahale Mangası (AMM) göreve hazır ol.
@Enis Sever
@P. Enis Sever
@Feramuz Kayalar
@Temmuz Kayalar
Bayılırım sen?Y sever misin
Severek tüketirimBayılırım sen?
Bu doğru ama olur da olağanüstü eforlu ve defansif açıdan çok iyi bir orta saha göreceğiz ki rakiplere her maç net pozisyonlar verme sorunu çözülmeyecekDemirbay'ın kimle kıyaslanırsa kıyaslansın defansif aksiyonlarda daha iyi gözükmesi bana Wenger'in istatistik mini etek gibidir sözünü hatırlatıyor.
Gelecekteki oğlum
Lan sürekli ağabey indir de indirelim diyorsun, çağırınca arazisin.Bu ekipten bir s olmaz ağabey
Ben sana söyleyim
bu adama 6,5 bonservisAbartisiz soyluyorum ciculdao su ana kadar baktigim en kotu grafige sahip topcu. Ozan tufan bile daha iyiydi.
Ekli dosyayı görüntüle 254686
smashturbatorİzledim berbat bir film izlemeyin izlettirmeyin
Camavinga’nın benzerlerini veriyor mu bu zımbırtıAbartisiz soyluyorum ciculdao su ana kadar baktigim en kotu grafige sahip topcu. Ozan tufan bile daha iyiydi.
Ekli dosyayı görüntüle 254686
İsmi ver bana saplıcamLan sürekli ağabey indir de indirelim diyorsun, çağırınca arazisin.
İndirelim üstatLan sürekli ağabey indir de indirelim diyorsun, çağırınca arazisin.
CucurellaLiverpool rabiotu istemiyor.manchester united ugarte ve amrabat alıyor.veronica ana sen ne aliyorsun
Kes lan Keramettin ateşi yaktı arkana yaslan ve abini izleBu ekipten bir s olmaz ağabey
Ben sana söyleyim