Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O anlam da demedim

Maca az kala transferler nerde demek yerine maci konusmak daha mantikli sezon icerisinde yaptigimiz gibi

Mac gectiginde yönetime sövmeye devam

Kimse farkinda degil ama kupa’yi kaybetmek özgüven kaybi anlamina gelir ve sezon icerisinde isler yolunda gitmeye bilir bu durum dan dolayi

Bu yüzden serefsizleri konusturmamakta fayda var taraftar destegi ile kupa’yi almaliyiz

o öyle olmuyor ardacığım

takım sahada iyi oynarsa sinerji oluşur

kötü oyuna sinerji oluşturamazsın

tam tersi tepki x100000 artar

ayriyeten tecrübelerim super kupayı kazanmamız takdirinde sezonu kaybedeceğimizi söylüyor

ya kardeşim sürekli bir yön verme çabası öyle yapalım böyle yapalım odaklanalım aman kimseyi eleştirmeyelim, biz buraya keyif almaya giriyoruz. Transfer konuşmak istiyoruz bjk maçını biz mi çözücez sanki.(görende maç yarın sanacak) Yapın yorumunuzu geçin akil adamlık yapmaya gerek yok.

içerde 10 kişi fb'ye yenilip şampiyonluk kutlamaktan olunca da taraftar suçlu olmuştu kibir sebebiyle

ne saçma

taraftar istediğini yapar. camia büyüdükçe taraftarı yönetmek yönlendirmek daha zor olur

başarı beklentisi olan yerde bu normaldir

bu hususla başa çıkamayacaksan bu sorumluluğun altına girmeyeceksin, bu kadar basit

ki bizim taraftar üç büyükler içinde görece rasyoneldir

kibir harici katılıyorum

bize o maçda kibir kaybettirdi

taraftardan bahsetmiyorum
hocanın kibri bitirdi bizi o maçda

bjk'ye oyun olarak ezilmezsek sonuç mühim olmaz

cl elemeleri daha zedeleyici potansiyel olarak

orada oyun olarak ezilsek bile turlamamız lazım geçen seneki gibi

kibir harici katılıyorum

bize o maçda kibir kaybettirdi

taraftardan bahsetmiyorum
hocanın kibri bitirdi bizi o maçda
topçular hocadan daha suçsuz değildi bence

ama camia taraftar kibir yapmıştı falan diyenler vardı saçma bir yorum

yemişim camiasını camia mı çıkıp oynuyor

taraftar gönül rahatlığıyla fblilere sokcaz silkcez çekemeyecekse kapatalım kulübü

o öyle olmuyor ardacığım

takım sahada iyi oynarsa sinerji oluşur

kötü oyuna sinerji oluşturamazsın

tam tersi tepki x100000 artar

ayriyeten tecrübelerim super kupayı kazanmamız takdirinde sezonu kaybedeceğimizi söylüyor

Mayis ayi geldiginde iyi oynadigimiz icin sinerji olusmuyor

Sampiyonluk icin hersey unutuluyor birlik beraberlik icinde hareket ediliyor

Takim kötü diye desteklemekten vaz gecen bir taraftar grubumuz yok

Konsantrasyon mesajini bosuna yazdim sosyal medya tamamen bok cukuru troll kayniyor

Tribündeki taraftar geregini yapar zaten

Ortada bir kupa varsa bunun sahibi herzaman Galatasaray olmalidir ve ilk hedef herzaman kupa kazanmaktir bu sut kupasi da olsa coca cola cup te olsa kazanmaliyiz bu kadar basit

Boşuna ısınmamışım adama, keşke alsak.
Listede cikan " belic " de cok iyi duruyor. Ama partizanda oynamis senelerdir ve bu devre arasinda alkmaar 5m verip cokmus.

Screenshot_20240729-233128~2.webp

Screenshot_20240729-233023~2.webp

bizi iyi bir 8 noda kurataramayacak
boşa heyecan yapıyorsunuz

bu yönetim maaşları ödeyemeyecek

takım dağılacak

bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok

Bu arada eskrim dünyanın en boş sporudur. Spor bile sayılmaması gerekiyor.
Niye yav güzel spor. Nisanur da yıllardır çabalayan bir eskrimci.

Samsunda eskirimde 1-2 kişi çalışırken benim kardeşim bunlardan birisiydi. Şehirde de aslına bakarsan pek yeni sayılabilir 10 sene yok.
Bunları çalıştıran hoca benim arkadaşım, kuzenim de nisanurun arkadaşı. Yıllarca tohm'da ailelerinden uzakta hazırlanıp geliştiriyorlar kendilerini. Çok zor süreç yav.
Biraz ilgilenince aslında zevkli bir spor.

Biraz daha halkın içine çıkıp sevdirip ilgi duyurmak lazım. Çok yavaş ilerliyor 200 senedir avrupada yapılan spor ülkede maximum 20 senesi var.

fb maçı öncesi 3 gün izin olayını unutamıyorum

ulan adamlar 1 hafta terminatör gübi günde 3 öğün antreman yaptı

bu kibir değilde ne!
bu muhabbet bana saçma geliyor

yok şu kadar izin şu kadar bilmem ne, uzmanlık alanım değil yorum yapmak istemiyorum

yalnız şu bir gerçek: sahadaki takım iyi çalışmış bir takım görüntüsünde olmuyor genelde

bence bize artık gelip geçici olan hocalardan bağımsız bir staff lazım

antrenman işinin ve oyun anlayışının oturması lazım, hakeza atletik performansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt