Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ne bos adamlar var ben elestirmeyin mi dedim yönetim her türlü sövülmeyi hak ediyor

Ben diyorum ki ortada bir kupa varsa Galatasaray’in hedefi herzaman kazanmaktir

Taraftar olarak da biz üstümüze düseni yapalim cikalim biz oynayalim mi dedim destek olalim takima dedim buna bile muhalefet olacak ne yasadiniz vay halinize

Yusuf Yazıcı saçmalık ama Avrupa listesi için de illaki yerli oyuncu şart. 25 kişilik kadroda 4 ülkede yetişmiş 4'te 23 yaş altı altyapı oyuncusu gerekiyor. Yerlilerde Kazımcan gidince bir kontenjan boş,Yasin olsa iyi olurmuş.Apo, Kerem, Barış ...+ Altyapıdan Yunus,Batuhan, Metehan, Efe. (Emin gitti sayıyorum.)
Yedek kaleci Günay'ın(Geçen sezon yapılan planlamanın ne kadar yanlış olduğuna somut bir örnek.) da zorunlu olduğu düşünülürse kalan 16 kişi Kaan, Berkan, Demirbay ve 13 yabancı olacak.

Spor gecesi transferle ilgili bir şey diyor mu? En son Rios'a teklif yaptığımız söylediler.

Son 2 yıldır ligin en az pozisyon veren ve en az gol yiyen takımıyız, bu sezon clean sheet rekoru kırıldı. Bence bir daha düşünün derim.
Neyi düşüneyim? Bu oyun anlayışında Demirbay ile çıksın bakalım hoca CL maçlarına, derbilere, dirençli takımlara. 8 numaraya ihtiyaç yok o zaman bu mantıkla niye transfer bekliyoruz o bölgeye?

10 kişi fb karşısında bile farkını hissetiremedi Demirbay neden? Sen bence bir de bunu düşün.

Ekli dosyayı görüntüle 254698

Savunması demirbaydan kötü adama 20m euro bayılmayız umarım
Key passes disinda keremin gerisinde , tabi lig farkini goz ardi etmemek lazim.

Screenshot_20240729-233916~2.webp

Ya ne bos adamlar var ben elestirmeyin mi dedim yönetim her türlü sövülmeyi hak ediyor

Taraftar olarak da biz üstümüze düseni yapalim cikalim biz oynayalim mi dedim destek olalim takima dedim buna bile muhalefet olacak ne yasadiniz vay halinize

bizmi çıkıp oynayalım
neyin desteği
topçulara ana bacı küfürmü ediyoruz
zaten fazlasıyla pohpohlanıyorlar

hatta şuan tüm takım bodrum çeşmede partylere akarkan biz ezik gibi burada takılıyoruz

Bu sezon fenere yine ezilecegiz. Kimse kizmasin gorunen koy kilavuz istemez herifler saint maximin nesri falan eklediler fizik olarak onumuzdeler.

Biz de 42kg. Garibim jelertle cikacagiz.
ya ne ezilmesinden bahsediyosunuz ligin ilk maçında ezildik mi aynı kadrolarla oynandı maç

o maçı kaybetmemiz tamamen mental kaynaklı

neyse kudurma eşiği düşük twitter gazcılarını bir kenara bırakıp transfer konuşmaya devam edelim. Asıl psikolojik üstünlük hamlesi Kovacic'i fb almadan çekmek olur.

bunu söyleme ihtiyacı niye hissettin ki peki?

sence o maçta takımı desteklemeyecek taraftar var mı

yahut GS kupayı kazanmasın ya ne önemi var diyecek adam var mı sence taraftar içinde

o postun altında bir yanlış ikilem yatıyor, yani ya bu camiayı destekleyeceksin ya da yangın yapacaksın transfer konuşacaksın gibi

hayır kardeş biz hem yönetime sallayacağız hem takımımızı destekleyeceğiz

hdtdcilik bizlere yakışmaz, biz irfanı hür vicdanı hür camianın neferleriyiz

Yusuf yazici hocanin oynattigi futbolun tam tersi bir herif.Gelirse 40dk ayağina top değerse sevinin.

Biz 8 alamayınca gidip Yusuf'u mu alıyoruz? Böylelikle scout bir 6 gelir belki 8-10 bonservis ile Jelert gibi.

8 ise Lucas olur, öne atarız sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt