Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupa finalini kaybetmek bize pahaliya mal olur

Erden Timur gibi takimi bir arada tutan aile ortami olusmasini saglayan bir adam da yok yönetim de

Biz bjk dan daha iyi bir takimiz bu kesin

Takim ile taraftarin arasindaki bag koparsa isler karisir domino tasi gibi dagiliriz

Buna engel olunmali yoksa üzülen yine biz oluruz baskasi degil

Bizim orta sahaya fiziksel yönden canavar adam lazım ısrarla demirbay muadili adamların peşinden koşuyoruz anlam veremiyorum. Daha 2 gün önce parma maçında gördük işte ön alan presimizi geçen muslerayla karşı karşıya kalıyo. McTominay, Fofana tarzı fizikli tempolu adamların peşinden koşmamız lazım

Beni ilgilendirmiyor yönetim falan.erden timur da dışarıdan destek olur fatih hocayla,duygusal olarak toparlanır biraz.bu sene trabzon ve bjk var,anadolu takımları kötü değil.nedense 2018 yazindaki fbyi gördüm sezon öncesi,defanslari sanıldığı gibi iyi falan degil.

bizmi çıkıp oynayalım
neyin desteği
topçulara ana bacı küfürmü ediyoruz
zaten fazlasıyla pohpohlanıyorlar

hatta şuan tüm takım bodrum çeşmede partylere akarkan biz ezik gibi burada takılıyoruz
bizimkiler takılmayı da bilmiyor yav bir yıldızımız şeyma subaşıyla diğeri de abdülkerimle date e çıkıyor.

ya ne ezilmesinden bahsediyosunuz ligin ilk maçında ezildik mi aynı kadrolarla oynandı maç

o maçı kaybetmemiz tamamen mental kaynaklı
Screenshot_20240729-234256~2.webp
İlk macta onlarda fred ismail becao falan yoktu.

İrfan crespo orta sahasina da bi zahmet ezilme zaten.

Mental falan da olsa sen evinde 70 dakika 10 kisilik takima ezilemezsim cafer. Fizik olarak cok zayifiz fenere karsi.

Bjk hem berkay yilmaz hem de mert kömür ile ilgiliymis,fatih demirelli uyu sen

Red 2 ve Days gone kesinlikle listene yaz. Red 2 almanca yokdu ingilizce oynamisdim, days gone almancaydi.
Days gone türkce dublaj gelecek mi? cikmiyorsa ingilizce oyna knk.

Uncharted oynamadiysan onu da kesin yaz, bütün partlari süper.

Ghost of Tsushima, baya tutuluyor, iyi de ama beni pek sarmadi.

Alan Wake 1 de fena degil, bagliyor, part 2 cikti onu daha oynamadim ama.
Days gone da turkce var lan niye ingilizce oynuyor @Enis Sever god of warları oynamadıysan yaz listeye uncharted kadar olmasada buyuk olay kacırmiş olursun

bunu söyleme ihtiyacı niye hissettin ki peki?

sence o maçta takımı desteklemeyecek taraftar var mı

yahut GS kupayı kazanmasın ya ne önemi var diyecek adam var mı sence taraftar içinde

o postun altında bir yanlış ikilem yatıyor, yani ya bu camiayı destekleyeceksin ya da yangın yapacaksın transfer konuşacaksın gibi

hayır kardeş biz hem yönetime sallayacağız hem takımımızı destekleyeceğiz

hdtdcilik bizlere yakışmaz, biz irfanı hür vicdanı hür camianın neferleriyiz

Benim yazdigim mesaj da eger yönetim’i aklamaya yönelik bir yorum varsa ihrac talep edecegim

Yazdigimi bir daha oku

Macimizi oynayalim hep beraber söveriz bir daha dedim

Galatasaray icin öncelik kupa olmali dedim

Bu yazdiklarimda yanlis aramak art niyettir baska birsey degil

Topçudan anlayan tek adamıda afaroz ettiler kulupden!

Ayhan nerede ulan

hiç görmüyorum son zaman!!!

çok büyük ahlaksızlıklar dönüyor çoooook

o değil de geçen taraftarın biri Erden ağabeye geri dön gibi bir şey demiş, o da yok eyvallah kardeşim sizi seviyom ama dönmem gibi bir hareket yapmış

kaç gecedir o hareketi düşünüyorum kara kara

Erden ağabey bir daha kulübe dönmezse vefat edebilirim hüzünden birkaç sene içinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt