Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim yazdigim mesaj da eger yönetim’i aklamaya yönelik bir yorum varsa ihrac talep edecegim

Yazdigimi bir daha oku

Macimizi oynayalim hep beraber söveriz bir daha dedim

Galatasaray icin öncelik kupa olmali dedim

Bu yazdiklarimda yanlis aramak art niyettir baska birsey degil
tmm ben de diyorum ki hem maçı oynayalım bi yandan da sövelim

bence de kupa öncelik ama ortada ya transfer gelecek ya kupa gibi bir durum da yok

hem kupa gelsin hem transfer

ya ne ezilmesinden bahsediyosunuz ligin ilk maçında ezildik mi aynı kadrolarla oynandı maç

o maçı kaybetmemiz tamamen mental kaynaklı
Renktas ligin ilk macinda Iso mallik yapti ve orta sahada Crespo ve Irfan ile baslamisti. Fred cezaliydi. Sagda da Cengiz cöpü vardi. Ikinci yarida Ismail‘i oyuna aldi ve oyun dengelenmisti.

Ikinci macta ise resmen dayak yedik. Tabiki isin mental kismi da var ama fizik kalite olarak fb bizden net önde maalesef.

o değil de geçen taraftarın biri Erden ağabeye geri dön gibi bir şey demiş, o da yok eyvallah kardeşim sizi seviyom ama dönmem gibi bir hareket yapmış

kaç gecedir o hareketi düşünüyorum kara kara

Erden ağabey bir daha kulübe dönmezse vefat edebilirim hüzünden birkaç sene içinde

la yazdım ya 1-2 hafta önce
ortak arkadaşımız var bodrumdan
net şekilde yakın dönemde geri dönmeyecek

Ekli dosyayı görüntüle 254700İlk macta onlarda fred ismail becao falan yoktu.

İrfan crespo orta sahasina da bi zahmet ezilme zaten.

Mental falan da olsa sen evinde 70 dakika 10 kisilik takima ezilemezsim cafer. Fizik olarak cok zayifiz fenere karsi.
bence küçük sebep o, bizimkiler o maça maç bitsin de şampiyonluk kutlayalım diye çıktı

karşılarında 1 hafta boyunca maça hazırlanan hayvan gibi mücadele edecek bir takım beklemiyolardı muhtemelen. biz de iyi durumdayız bu arada 8e de gürbüz bir topçu gelirse

Days gone da turkce var lan niye ingilizce oynuyor @Enis Sever god of warları oynamadıysan yaz listeye uncharted kadar olmasada buyuk olay kacırmiş olursun

Onlarıda bitirdim kanka efsane seriydi dark souls oynadım kafayı yedin sinirden sildim , elden ring merak ediyorum şuan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şuan okan hoca çeşmede kimbilir hangı gacı ile tepişiyor

bizde burada arda sadi ile tepişiyoruz

çok saçma bir hayat bu

Keske benim tirnagim kadar anlasan bu isten

En son gecen sezon temmuz/agustos aylarinda bu takim sampiyon olamaz diyordun imkansiz diyordun hatirlarsan

Ben ise sampiyon olacagimizi defalarca anlatmistim sana hatirla o günleri

Simdi de diyorum ki bag kopmak üzere bjk’ya kaybedersek domino tasi gibi dagiliriz

Bu yüzden kazanmak zorundayiz 3 atariz 5 atarizcilar türemeye baslamis en son fenere gördük ne oldugunu dikkat etmekte fayda var

Keske benim tirnagim kadar anlasan bu isten

En son gecen sezon temmuz/agustos aylarinda bu takim sampiyon olamaz diyordun imkansiz diyordun hatirlarsan

Ben ise sampiyon olacagimizi defalarca anlatmistim sana hatirla o günleri

Simdi de diyorum ki bag kopmak üzere bjk’ya kaybedersek domino tasi gibi dagiliriz

Bu yüzden kazanmak zorundayiz 3 atariz 5 atarizcilar türemeye baslamis en son fenere gördük ne oldugunu dikkat etmekte fayda var

:)))) evet erden timuru yiyenlerden birisin hocayı koruyacağım ayağına

tmm ben de diyorum ki hem maçı oynayalım bi yandan da sövelim

bence de kupa öncelik ama ortada ya transfer gelecek ya kupa gibi bir durum da yok

hem kupa gelsin hem transfer

Ben ya transfer ya kupa da demedim

Üstüne basa basa tekrar ediyorum

Maca odaklanalim 3 atariz 5 atarizcilar türedi oyle bir durum yok

Maci kazanmak zorundayiz yoksa dagilabiliriz üzülen biz oluruz zararli cikariz bu durumdan

Mayis aylarinda olusan bir sinerji sart diyorum

Yönetim’e yine sövülür hergün sövecegiz zaten cünkü genel olarak yalanci bir ekip var sadece transfer degil bankalar birligi florya kemerburgaz gibi islerde yalan söylediler

Suan öncelik net kupa yoksa isler sikintiya girer bizim adimiza

ismi piyasada hic cikmamis oyuncuya teklif yaptik mi?

bizi iyi bir 8 noda kurataramayacak
boşa heyecan yapıyorsunuz

bu yönetim maaşları ödeyemeyecek

takım dağılacak

bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok
Ziyech e kimse bonservis vermeyecek, zaha ya da oyle. Ara donemde Baris'i satacagiz. Futbolcularin alacaklarini odemek icin, o ara da sampiyonluk kacacak.
Sonra Dursun'un basini yememiz gerekecek. Ins bu sene Trabzon yirtik don misafir cikip, şampiyon olur. Erden gelene kadar da olsalar iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt