Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba Acun kankisi
Erden timur’la alakali tek olumsuz mesajimi bul

Bulursan 5000 euro yollarim iban yolla

Ben senin bulursam erden timur’la alakali olumsuz mesaj sen yollarsin

Varmisin

dmden ibanı atıyorum!!!!!

tüm sezon erden timuru kötülemiyorum ama başarısız transfer sezonu geçirdi diye hocanı savunup durdun!!!!! bunun gibi en az 10 tane mesajın var!!!!

Senin geldiğin yerden biz çokdan geçmiştik kimin neye hizmet ettiğini iyi biliriz!!!!

şimdi sözünde dur ve parayı yolla!

dmden atacağım birazdan

IMG_4507.webp

Acaba Acun kankisi

tüm sezon erden timuru kötülemiyorum ama başarısız transfer sezonu geçirdi diye hocanı savunup durdun!!!!! bunun gibi en az 10 tane mesajın var!!!!

Senin geldiğin yerden biz çokdan geçmiştik kimin neye hizmet ettiğini iyi biliriz!!!!

dmden atacağım birazdan

Ekli dosyayı görüntüle 254703

Gel hele gel erden timur basligina gel

Acaba Acun kankisi

dmden atacağım birazdan

Ekli dosyayı görüntüle 254703

Basarisiz transfer her dönem vardir = erden timur’a bu konu da yapilan elestiriler haksiz

Altta da kestigin bölüm de takim icin erden timur cok önemli uyum ve aile ortamini sagliyor bizim icin cok önemli ve degerli oldugu yaziyor

Oralari kesmeye calismissin ama olmamis

Bizzat sen yazmissin 1.5 senedir karavana gir bak istersen

Atesle bakalim

Yusuf Yazıcı Mertens'i yedekler fena da olmaz. Lakin Okanball oynayacaksa maç boyu koşturmayı öğrenmesi lazım.

Basarisiz transfer her dönem vardir = erden timur’a bu konu da yapilan elestiriler haksiz

Altta da kestigin bölüm de takim icin erden timur cok önemli uyum ve aile ortamini sagliyor bizim icin cok önemli ve degerli oldugu yaziyor

Oralari kesmeye calismissin ama olmamis

Bizzat sen yazmissin 1.5 senedir karavana gir bak istersen

Atesle bakalim

olum bu forumun en erden timurcy adamıyım senin gibilerle dalga geçtiğim mesajlama :) koyarım ben
seninle bütün sene bunun savaşını verdim ben 😂

kötü futbolun sorumlusu sana göre erden timutun transferleriydi
bana göre hocaydı

tabii işine gelmeyince unutuyorsun

Demirbay'ın kimle kıyaslanırsa kıyaslansın defansif aksiyonlarda daha iyi gözükmesi bana Wenger'in istatistik mini etek gibidir sözünü hatırlatıyor.
Demirbay iyi orta saha zzaten ama adamı yanlış kullanıyoruz 3 lü orta saha oynarsın mesela Torreira yanına fofona gibi birini koyarsın demirbayıda serbest bırakırsın takımı atağa kaldırır ikilide adam kendini tam gösteremiyor

olum bu forumun en erden timurcy adamıyım senin gibilerle dalga geçtiğim mesajlama :) koyarım ben
seninle bütün sene bunun savaşını verdim ben

kötü futbolun sorumlusu sana göre erden timutun transferleriydi
bana göre hocaydı

tabii işine gelmeyince unutuyorsun

Yalan söylüyorsun ve iftira atiyorsun

Erden timur’la alakali asla takima zarar verdigine dair tek bir mesaj yok

Bizzat sen yazmissin 1.5 senedir karavana diye

Erden timur’un bu takimin önemli bir degeri oldugunu her baslikta yazmisim

Patladin okan cok net

Az önce yazdigim gibi ya 5000 ya R

5000 olmayacagina göre zaten ben böyle birsey icin kabul etmem bari en azindan erdemli bir sekilde R yap ama zannetmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt