- 26 Ocak 2021
- 40.993
- 40.241
- 3.078
Yusufu istermisin ahbapBiz 8 numara almadan Yusuf açıklayacağız galiba da, Yusuf alınırsa 8 değil 6 gelir herhalde. Yusuf yedek diye almıyoruzdur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusufu istermisin ahbapBiz 8 numara almadan Yusuf açıklayacağız galiba da, Yusuf alınırsa 8 değil 6 gelir herhalde. Yusuf yedek diye almıyoruzdur
Erden timur’la alakali tek olumsuz mesajimi bul
Bulursan 5000 euro yollarim iban yolla
Ben senin bulursam erden timur’la alakali olumsuz mesaj sen yollarsin
Varmisin
Acaba Acun kankisi
dmden ibanı atıyorum!!!!!
tüm sezon erden timuru kötülemiyorum ama başarısız transfer sezonu geçirdi diye hocanı savunup durdun!!!!! bunun gibi en az 10 tane mesajın var!!!!
Senin geldiğin yerden biz çokdan geçmiştik kimin neye hizmet ettiğini iyi biliriz!!!!
şimdi sözünde dur ve parayı yolla!
dmden atacağım birazdan
Ekli dosyayı görüntüle 254703
Batak atıp bira içiyordum amirim nolduAcil Müdahale Mangası (AMM) göreve hazır ol.
@Enis Sever
@P. Enis Sever
@Feramuz Kayalar
@Temmuz Kayalar
Yarınlar yokmuşcasına sallıyor, kral yaaZeki uzundurukan diye yorumcu atti
Acaba Acun kankisi
dmden ibanı atıyorum!!!!!
tüm sezon erden timuru kötülemiyorum ama başarısız transfer sezonu geçirdi diye hocanı savunup durdun!!!!! bunun gibi en az 10 tane mesajın var!!!!
Senin geldiğin yerden biz çokdan geçmiştik kimin neye hizmet ettiğini iyi biliriz!!!!
şimdi sözünde dur ve parayı yolla!
dmden atacağım birazdan
Ekli dosyayı görüntüle 254703
Basarisiz transfer her dönem vardir = erden timur’a bu konu da yapilan elestiriler haksiz
Altta da kestigin bölüm de takim icin erden timur cok önemli uyum ve aile ortamini sagliyor bizim icin cok önemli ve degerli oldugu yaziyor
Oralari kesmeye calismissin ama olmamis
Bizzat sen yazmissin 1.5 senedir karavana gir bak istersen
Atesle bakalim
Demirbay iyi orta saha zzaten ama adamı yanlış kullanıyoruz 3 lü orta saha oynarsın mesela Torreira yanına fofona gibi birini koyarsın demirbayıda serbest bırakırsın takımı atağa kaldırır ikilide adam kendini tam gösteremiyorDemirbay'ın kimle kıyaslanırsa kıyaslansın defansif aksiyonlarda daha iyi gözükmesi bana Wenger'in istatistik mini etek gibidir sözünü hatırlatıyor.
Yani bir fikir oluşmuyor ben de ama Okan hoca istiyorsa görmek lazım derim ahbYusufu istermisin ahbap
olum bu forumun en erden timurcy adamıyım senin gibilerle dalga geçtiğim mesajlamakoyarım ben
seninle bütün sene bunun savaşını verdim ben![]()
kötü futbolun sorumlusu sana göre erden timutun transferleriydi
bana göre hocaydı
tabii işine gelmeyince unutuyorsun
Ts'li bir hesapta yazmış ama işin ciddiyetini bilemiyorum renktaş.Yusuf duyumunun kaynağı nedir?