Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.731
- 13.726
- 1.498
Ya bu herifide beğenmiyoruz falan ama kimin yanına koysak kante oluyor adam nasıl bi çardır bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bu herifide beğenmiyoruz falan ama kimin yanına koysak kante oluyor adam nasıl bi çardır bu
Zaten gömüldüğü kadar kötü bir oyuncu değil kesinlikleYa bu herifide beğenmiyoruz falan ama kimin yanına koysak kante oluyor adam nasıl bi çardır bu![]()
Bu sene geçen seneden daha rahat şampiyon olacağız at fava bekle Parma maçımın etkisiyle herkes öldük bittik modunda ama işler öyle değil bu takım geçen senekinden daha iyi oynucak görürsünüzBeni ilgilendirmiyor yönetim falan.erden timur da dışarıdan destek olur fatih hocayla,duygusal olarak toparlanır biraz.bu sene trabzon ve bjk var,anadolu takımları kötü değil.nedense 2018 yazindaki fbyi gördüm sezon öncesi,defanslari sanıldığı gibi iyi falan degil.
Üçlü oynasak tam cuk oturacak adam merkezde oyun kurucu olarakZaten gömüldüğü kadar kötü bir oyuncu değil kesinlikle
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalan söylüyorsun ve iftira atiyorsun
Erden timur’la alakali asla takima zarar verdigine dair tek bir mesaj yok
Bizzat sen yazmissin 1.5 senedir karavana diye
Erden timur’un bu takimin önemli bir degeri oldugunu her baslikta yazmisim
Patladin okan cok net
Az önce yazdigim gibi ya 5000 ya R
5000 olmayacagina göre zaten ben böyle birsey icin kabul etmem bari en azindan erdemli bir sekilde R yap ama zannetmiyorum
O değilde forum uygulaması ıos da çöktü sanırım bu tapa fena değilmiş ama sizler ne kullanıyorsunuz ? Ben biraz zor alışacağım galiba..
Yusuf'un geleceği Hazirandan belliydi. Burada da çok kez dedim kimseyle adı hiç geçmedi büyük ihtimalle bizimle önceden söz kestiBiz 8 alamayınca gidip Yusuf'u mu alıyoruz? Böylelikle scout bir 6 gelir belki 8-10 bonservis ile Jelert gibi.
8 ise Lucas olur, öne atarız sanırım.
Sinsi bir adamsın
Net değilsin
Tüm sezon hocanı kötü transferler üzerinden korudun))))
Halbuki o kaliteli ayaklar iki senedir takımı şampiyon yapıyor
benim erden timurculuğumu sanamı sırgulatacağım la
bütün sene senin gibilerle bunun savaşını verdim ben![]()
Batak atıp bira içiyordum amirim noldu
Patladin
Kim sinsi mesajlar ile ortaya cikti
Demek 1.5 yildir transferler karavana ha
Bunu biraz daha acmak istermisin
Bizim defter 6 ortalı galiba kapatıp kapatıp duruyoruz sayfalarıwendel defteri kapanmis