Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 milyon bütcemiz oldugu da yalanin daniskasi.

Kimi istesek ne hikmetse 20 milyonun üstünde rakamlardan kapi aciliyor. Maksat yönetimin medyadaki parali köpekleri araciligiyla bütcesi var ama kulübünün istedigi rakamlar bütcenin de üzerinde dedirtip algi yapmak.

Bes kurus para yok kulüpte.

20 milyon bütcemiz oldugu da yalanin daniskasi.

Kimi istesek ne hikmetse 20 milyonun üstünde rakamlardan kapi aciliyor. Maksat yönetimin medyadaki parali köpekleri araciligiyla bütcesi var ama kulübünün istedigi rakamlar bütcenin de üzerinde dedirtip algi yapmak.

Bes kurus para yok kulüpte.
Zanyolo 6, tete 4= 10m dan sonra

Jelert 9m gelmesi kanitladi zaten paranin olmadigi

Asil soru okadar para nereye kayboldugu

Taraftar bunun hesabini sormali

Büyük Galatasaraya yakısmayan rezil bir yönetimi ve başkanı var.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

132 k forma satılmış güya sitedeki sayaca güvenirsen.

Milletin Başkanları 1.903 tane falan alıp, rakam arttırırken bizimkinin 5 aldığı yere göre çok iyi bence
benim inanasım gelmiyor zamanla azalan bir yazılımda olabilir - zor bir şey değil.

şahsen ben bu yönetim baştayken desteğimi vermem. dha doğrusu destek amaçlı alışveriş yapmam.

20-30 milyon bütcemiz olsa bankalar birligine kullanacagiz derler

Öyle bir bütce yok

Sezon icerisinde maaslari ödemekte zorluk yasayacaklar ne 20 milyonu

Bizim icin en hayirlisi yeni bir secim

Florya’yi da kaybetmeden secim olmali

Senin gittiğin gün bu kulübün kurtulduğu gündür transfer falan yapmayıp şerefinle istifa etsen keşke.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu utanarak söylüyorum ama Süper Kupa'yi kaybetmek bizim icin hem SL hem de sezon icin hayirli olabilir

Yalı veledi bu tffyi de kucağa alacak gibi duruyor bizimkiler de hala şampiyonluk kutlasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt