Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.679
- 90.269
- 5.003
Dransfəeeeee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manu Koné’yi gerçekten isterim ben takımımıza, geçen gün Transfer Nöbeti şu postta kendisi hakkında tüm düşündüklerimi de detaylı yazmıştımEkli dosyayı görüntüle 254748
Bu arada Manu Kone’den bahsediyor. Kulübünden ayrılmak istiyor. Bu sabah bu Doue olmayacak diye yeminler eden herifte Haziran’daki tweeti alıntılamıştı ilgilendiğimize dair.
zaten 2 sene üst üste şampiyon olduktan sonra takım çöküyor 2 sene üst üste 5ini 6ıncı vb oluyoruz,bunu daha önce yaşadığımız için ''önümüzdeki 2 sene şampiyon olamayız'' tahmininde bulunmak zor değil. Daha sonra yine yeni yönetim ve 2 sene şampiyonluk,ezber oldu artık.yönetim bu sene şampiyonluk istemiyor açık ve net kimlere ne sözler verildi acaba
Demirbayın sağına soluna biraz sıva, üstüne de alçı çektik mi tamamdır. Kalan yerler olursa biraz silikon sıkar doldururuz. Bi de akrilik boya al sana taş gibi orta sahaTransferi kapattık 8 bölgesini kuvvetlendirecegiz sadece
Ne güzel izledik ama 2024'ü
8 numara gelmezse seni 8'e böleceğiz feramuzumtransfersaraylılara inat
Galatasaraylılığı savunacağız
Okan hoca gitsin o zamanYonetimin gevsek davranmasinin altinda kesinlikle okan burugun " benim oyuncularim bana yeter " soylemleri var.
Okan hoca da sorumu bu aciklamalarindan oturu.
Süper kupayı bjknin alması daha hayırlı olur.Bize 1 değil 2 ortasaha lazım,38 yaşındaki mertense güvenirsen yarı yolda kalırsın.
modum yönetime sövmenin cezası nedir söyleyebilir misinultraslan denen rezil, sucukçu oluşum kapatılmalı. taraftar grubuna bak yönetim maşası.
18 ay askerlik yaptım, turizm işi yapıyorum, gün aşırı 45 değişik insan görüyorum bu da senede, 8100 insan yapar, yaklaşık olarak 10 yıldır yapıyorum6 ay askerlik yaptım türlü türlü insan gördüm okuma yazmayı bilmeyeni dahil
nevz*t kadar düşük zekalısını yemin olsun görmedim
Feramuz'un UA fedaisi olduğu belirtiliyorultraslan denen rezil, sucukçu oluşum kapatılmalı. taraftar grubuna bak yönetim maşası.
başkan olarak içinde Erden başkanında olacağı güçlü bir yönetimle geri dönmesi gerekiyorkasim gibi FT yuvaya döner