Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 254748

Bu arada Manu Kone’den bahsediyor. Kulübünden ayrılmak istiyor. Bu sabah bu Doue olmayacak diye yeminler eden herifte Haziran’daki tweeti alıntılamıştı ilgilendiğimize dair.
Manu Koné’yi gerçekten isterim ben takımımıza, geçen gün Transfer Nöbeti şu postta kendisi hakkında tüm düşündüklerimi de detaylı yazmıştım

Eğer Milan denklemden çıktıysa bildiğim çok net bir alıcısı kalmıyor

yönetim bu sene şampiyonluk istemiyor açık ve net kimlere ne sözler verildi acaba
zaten 2 sene üst üste şampiyon olduktan sonra takım çöküyor 2 sene üst üste 5ini 6ıncı vb oluyoruz,bunu daha önce yaşadığımız için ''önümüzdeki 2 sene şampiyon olamayız'' tahmininde bulunmak zor değil. Daha sonra yine yeni yönetim ve 2 sene şampiyonluk,ezber oldu artık.

Süper kupayı bjknin alması daha hayırlı olur.Bize 1 değil 2 ortasaha lazım,38 yaşındaki mertense güvenirsen yarı yolda kalırsın.

transferi kupadan nasıl önemli görüyorsunuz anlamıyorum

diyelim ki kaybettik ve dediğiniz gibi iyi de bir orta saha geldi hatta 2 tane geldi

garantisi var mı sezonu kupayla kapatacağının

Bir süredir yazılıp çiziliyor,konuyla ilgili konuşuluyor.Bize de hergün soruyolar,'Dogru mu,değil mi ?değil desek de inanmıyorlar.Yok oyle bisey desek de inanmiyorlar.Demek ki hissediyorlar.Belki de haklılar.Evet dogru,ortasahaya transfer yapmayacağız.Icerden çözeceğiz ama efe akmanla ama berkanla.Dogru,çok mutluyum.Paylaşmak istedim sizlerle.

İbrahim Hatipoğlu

6 ay askerlik yaptım türlü türlü insan gördüm okuma yazmayı bilmeyeni dahil

nevz*t kadar düşük zekalısını yemin olsun görmedim
18 ay askerlik yaptım, turizm işi yapıyorum, gün aşırı 45 değişik insan görüyorum bu da senede, 8100 insan yapar, yaklaşık olarak 10 yıldır yapıyorum

sonuç olarak bende görmedim. Her türlüsünü gördüm ama bundan avelini görmedim.

Sergio twetini atarken Horszat:

1722346986105.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt