Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1722347090866.webp

ben biramı alıp denize gidiyorum

ben gelene kadar sağlam kolpalar biriktirip forumu akıtalım

Bizim muhabirler yönetici ne derse onu yazar, yönetici hangi bilgiyi verirse onu yazar, kukladırlar, ipleri hep mevcut yönetimin elindedir, hiç bilgi kaynakları yoktur. Tek bilgi kaynakları yönetimden birileri.

Çapları yetmezki araştırıp soruşturup, yurt dışı bağlantısı bulmak, menejerleri tanımak, olayları takip etmek. Ne kadar çok yalarlarsa o kadar çok bilgi alırlar.

Scott McTominay, ada dışında 20 Milyon Euro edecek bir oyuncu değil. Premier Lig'de bir sürü vasat oyuncuya korkunç değerler biçip, kendi mastürbasyonlarında takılıyorlar.

Yurt dışında yöneticiler basından muhabirden haber kaçırır korkar, bizde, yöneticinin elinin altında kukla maşa, taraftar gazı almak için kullanılan aveller ordusu. Bide para kazanıyolar ha

transferi kupadan nasıl önemli görüyorsunuz anlamıyorum

diyelim ki kaybettik ve dediğiniz gibi iyi de bir orta saha geldi hatta 2 tane geldi

garantisi var mı sezonu kupayla kapatacağının

Süper kupa inanılmaz önemli bir kupa değil bence.Garantisi yok ama gtleri yanacak kupa gidince belki de sezon kurtulacak

Yöneticiye sordum, ilgimiz yok dedi, sonra dedi bakarız dedi hayır dedi vakit var dedi, ne güzel habercilik gaztecilik dimi. Araştırma soruşturma bakma haber kovalama yok, yöneticiye sor o sana söyleyecek ha, oh ne güzel dünya. Mal bunlar mal mal mal mal,

salıncaktaşa kupa vermenin hiç bir yararlı tarafı olamaz. yönetim bir ders alsaydı geçen seneki 10 kişi yenildiğimiz fb maçından ders alırdı, prag maçlarından ders alırdı.

kupayı alamazsak kanaryası ayrı kargası ayrı konuşur. birileri çıkıp der geçen sene yazın oynatmadınız biz de böyle yenecektik bilmem ne diye, diğerleri desen cl kupası kazanmış gibi sevinir, yapacakları açıklamaları düşünmek bile istemiyorum. o salıncak muhabbetini de yapamazsın artık.

Kone'yi feramuz'a sordum bira'm bitsin geliyor dedi.
Kime geliyor orasını öğrenemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt