Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
Nber knksHacker olabilir diye yedek modemi taktım ben Kemal'im![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nber knksHacker olabilir diye yedek modemi taktım ben Kemal'im![]()
İyi kanks seni sormalıNber knks
Bu ne simdi neden yorumsuz alinti yapiliyor
bu nasil akim
E hazırlaniyoruz iste rtas kutlamayatakım antrenmanlara cuma günü mü başlayacak
hoca transferi bırakın kupa ve lige odaklanın dedi de bizimkiler havuz başında voleybol oynayıp bira içiyor

Aman ha en son böyle dediğimizde kaleye şut atamadıkE hazırlaniyoruz iste rtas kutlamaya![]()
Cok sicak knks, ne yapacami sasirdim artikİyi kanks seni sormalı![]()
Mendy, Lundstram, Ozan, Okay gayet iyi rotasyon oldu ki niye gereksiz olsun onlarda Avrupa'da yarışacaklar aynı zamanda ligde oynayacaklar.Trabzon'un Okay transferi kendileri adına çok saçma ki maaşı 1.5 milyon euro civarında olacak diyorlar. Okay'ı alması gereken tek takım Bjk olabilirdi. Ts başkanının dediğine göre bu sene 50 milyon eurodan fazla açık vereceklermiş, Ts acaba satışa mı hazırlanıyor?
Türkiye'ye geldiğinde 2-3 tane klima al öyle dön Hakan'ımCok sicak knks, ne yapacami sasirdim artik
Kartal diye bir yerde üst kullanım hakları varmış, orayı değerlendireceklermiş. Üst kullanım hakkıyla konut projesi falan nasıl yapıyorlar anlamadımTrabzon'un Okay transferi kendileri adına çok saçma ki maaşı 1.5 milyon euro civarında olacak diyorlar. Okay'ı alması gereken tek takım Bjk olabilirdi. Ts başkanının dediğine göre bu sene 50 milyon eurodan fazla açık vereceklermiş, Ts acaba satışa mı hazırlanıyor? Ts- Bjk- Fb ve biz sanki bu işin sonu sahipli kulüp modeline gidiyor gibi. Maliyetler bir anda ciddi artış yaşadı.
Saldım şu an hocayı. Floryaya gidiyor yoldaHocayı salın ve rahat bırakın Hamzaoğluyla falan alakası yok dursunada dünkü söyleminden kızıyorsunuz adam ne desin orta sahadaki oyuncularımız beceriksiz yerlerine yeni adam alıcaz mı desin tabikide değerli oyuncularımız var orta sahayı güçlendirmeyi düşünüyoruz diyecek
Eyv sağolasınSaldım şu an hocayı. Floryaya gidiyor yolda
Hakan'da para bok MuratTürkiye'ye geldiğinde 2-3 tane klima al öyle dön Hakan'ım![]()