Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Piyasa da ibrahimovic kariyerli bir adam olsaydi dursun özbek kesinlikle bunu kullanirdi

Taraftar oyalansin diye ibrahimovic’i aylarca yalanlamadi mesela

O tarz bir adam olmadigi icin her hafta farkli bir isim servis ediliyor

Üyeleri de ada ile susturdu zaten

Sonumuz ne olacak bakalim

Hele bi bugün Malmö Klaksvik’i elesin ben o zaman göreceğim Dursun başkanı

Şantiye şefi bir arkadaşım vardı. CV gönderdi, cevap bekliyoruz. Daha ne yapayım!

Etebo, son günlerde çıkan Ndiaye ismine yangın yapılınca gelmişti. Vecino-Ndombele gibi.

Bizim yönetim son gün kötü bir oyuncu bulduysa, yangın sonrası vazgeçiyor ve daha kötü bir oyuncu getiriyor.

Sokakta gurbetci görsen ne yaparsin Muradim
Gurbetçi kuzenim var da ilk zamanlar küfürleri iyi cümleymiş gibi öğretiyodum da artık Türkçe'yi iyi geliştirdi :D Bana da Frankfurt takımını sevdiren dayım :D Ben de gurbetçi olsam euro dolar avantajından yararlanırdım :D

hakan bilal kutlualp federasyonun bir kurulunda görev almış diyorlar. doğru mudur?

Etebo, son günlerde çıkan Ndiaye ismine yangın yapılınca gelmişti. Vecino-Ndombele gibi.

Bizim yönetim son gün kötü bir oyuncu bulduysa, yangın sonrası vazgeçiyor ve daha kötü bir oyuncu getiriyor.

ewt stokedan bi os. kiralayaz diye haber çıkınca olamaz badou diye feryat edilip etobo olduğu öğrenilince rahatlanmıştı. ve daha kötü çıkmıştı. badu olsa iyi olurdu. ama stoke tekrar baduyu bize kiralar mıydı şüpeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt