Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.201
- 72.815
- 5.188
Yoo twiti atanı
Abdullah bey niye takip etti acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo twiti atanı
Gabriel Sara hakkında düşüncelerin nedir komserimYoo twiti atanı
Yiğit in antrenör olmuşuAbdullah beyin sorunları var demek
Ne olur ne olmaz alınırsa özel antrenörlük işi çıkar derdinde herhaldeYiğit in antrenör olmuşu
Kerem Demirbay’ın daha iyisiGabriel Sara hakkında düşüncelerin nedir komserim
Dmden beslenme listesi atacakIG fotolarindan kas/yağ oranını mı ölcecek acaba heyecanlandım bak
Mesele bizden kötü olmaları değil renkdas mesele yenik duruma düştüklerinde penaltı felan ittirmeleri.Ben size diyorum bu sene çok kolay şampiyon oluruz bu f5 bi halt yiyemez Beşiktaş’ta aynı şekil Trabzon toparlarsa onlarla çekişiriz feneride iktirmeye çalışırlar ama yemez bu sezon rezil oynuyorlar
Üstte dedim ya biraz f5 i ittirirler ligde diye ama bu oyunla kar etmez iki maçtada çok erken gol yediler sebebide kondisyonları berbat durumdaMesele bizden kötü olmaları değil renkdas mesele yenik duruma düştüklerinde penaltı felan ittirmeleri.
gotcu baskan istemiyorumDursun trans beceremiyor maalesef. Bize trans’tan anlayan çok sağlam bir başkan lazım
Şu fotoyu her gördüğümde canım bigmac çekiyor anasını satayımNdombele kalk ayağa büyüğün geldi
![]()
Tadic Dzeko zaten yaş olarak külfet diğer oyuncuları da 30 yaş bandında zaten normal şartlarda kondisyonlari düzgün olacak bir kadroları yok.Bu sene ligin başından itibaren ağlamaya basliyacaklar.Üstte dedim ya biraz f5 i ittirirler ligde diye ama bu oyunla kar etmez iki maçtada çok erken gol yediler sebebide kondisyonları berbat durumda
gidip börek yiyeyim bariŞu fotoyu her gördüğümde canım bigmac çekiyor anasını satayım
Aynen öyle ellerindeki tek iyi adam fred bunların o olmazsa işleri biterTadic Dzeko zaten yaş olarak külfet diğer oyuncuları da 30 yaş bandında zaten normal şartlarda kondisyonlari düzgün olacak bir kadroları yok.Bu sene ligin başından itibaren ağlamaya basliyacaklar.