- 26 Ocak 2021
- 41.019
- 40.271
- 3.078
Daha bakarsan dolu haber var.Mizah değil..
![]()
Benim yazdıgım infoda mizah degildi lan krala iyi tatiller dilerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha bakarsan dolu haber var.Mizah değil..
![]()
lan adamın en yeni videosu 2 yıl önceninFizik olarak çok iyi değil.Sürekli sakatlanma ihtimali var![]()
Takım alacak butcemiz yokG.Saray ne zaman geliyor
Ters ayaklı iki bekin önünde düz ayaklı iki kanatı birlikte oynatıp rakiplerin aklını karıştıracak diye yorumladımYalniz calabria solbek de oynuyor iki tarafli oynayan 2 bekle oynamak istiyor sanırım okan

dübürü bek saymadığımız için 1 tane daha bek lazımDubois'i gönderip yerine alınacaksa çok iyi olur ama Köhn falan yerineyse Jelert sol bek bu sağ bek gibi bilemedim.
Fatihocam olsa regista yapardı Dübüova’yıdübürü bek saymadığımız için 1 tane daha bek lazım
Biz saymıyoruz da sonuçta yabancı sınırı ve maaş var. Dubois gönderilmeli ki böyle bir hamle yapılabilisin.dübürü bek saymadığımız için 1 tane daha bek lazım
Köhn'den gelen parayla en kötü bir tane oil derrick alsak yine daha mantıklı.Sanırım Derrick köhn yolcu gibi
angelino sonrası yine savunma zaafiyeti olan beki niye aldılar anlamadım. hiç mi izlemediniz adamıSanırım Derrick köhn yolcu gibi
Oyunla değil ama TFF ile yarışacaklar bu sene.Fener bu oyun anlayisi ile bizimle yarisamaz
Dogru bir 8 numara transferi yapilmali
Kimseyi satmadan devam etmeliyiz
Ligi gercekten cok rahat bir sekilde götürme sansimiz var
Calabria alacağına gerçek solbek alır bence ricardo Rodrigues filan var bonservissizYalniz calabria solbek de oynuyor iki tarafli oynayan 2 bekle oynamak istiyor sanırım okan