Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakikaten galiba CL playoff sonucuna göre para harcayacak yönetim.

Şu orta saha konusuna bir açıklık getirmek lazım. O kadar isim çıktı hâlâ hangi profilde bir adam arıyoruz belli değil.

Ya teknik, pasör, oyun kurucu bir oyuncu alacağız defansı zayıf olacak. Ya da koşan basan güçlü bir oyuncu alacağız ofansı zayıf olacak. Hepsini birden yapan adamı alamazsın. Paran yetmez. Hepsinden de azar azar biraz olsun dersen tatmin etmez. Ne defans yapabiliyor, ne ofans diye yerden yere vurulur burada. Belhanda gibi bişey düşünün. O da olmaz.

Kısacası Wendel'i alsak defansif zaafiyet devam edecek geçişten kevgire döneceğiz. Tominay'i alsak kabız gibi oyun kuramayacağız, yine milyon tane top kaybı yapacağız orta sahada. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Ne istiyoruz biz tam olarak? Var mı bunun cevabı? Çıkan isimlere bakarsak hoca da ne istediğini bilmiyor bence.

Yav cajuste kim onun keyfini bekliyoruz? Adamın 3 senedir düzenli oynadığı sezon yok. beyefendi bir de ikna edilmeyi mi bekliyor ?

Şu orta saha konusuna bir açıklık getirmek lazım. O kadar isim çıktı hâlâ hangi profilde bir adam arıyoruz belli değil.

Ya teknik, pasör, oyun kurucu bir oyuncu alacağız defansı zayıf olacak. Ya da koşan basan güçlü bir oyuncu alacağız ofansı zayıf olacak. Hepsini birden yapan adamı alamazsın. Paran yetmez. Hepsinden de azar azar biraz olsun dersen tatmin etmez. Ne defans yapabiliyor, ne ofans diye yerden yere vurulur burada. Belhanda gibi bişey düşünün. O da olmaz.

Kısacası Wendel'i alsak defansif zaafiyet devam edecek geçişten kevgire döneceğiz. Tominay'i alsak kabız gibi oyun kuramayacağız, yine milyon tane top kaybı yapacağız orta sahada. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Ne istiyoruz biz tam olarak? Çıkan isimlere bakarsak hocada ne istediğini bilmiyor bence.

3 ortasaha oynarsan böyle dertlerin olmaz, sürekli rakiplere karşı eksik kalıyoruz

O kadar bıdı bıdı yapıp caju mu alacaklar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tominay işi anca angelino modeli sadece bizi isterse olur. Premier Lig takımlarıyla bonservis yarışına giremeyiz

Bizi kabul edecek değil Galatasaray için kalbini sahada bırakacak adam lazım

Adama bak bizi kabul edecekmiş. Bugüne kadar ne başarısı var acaba kendisini o konumda görüyor

Eğer bonservisi 7-8 civarı ve maaşı da 1.7-2 civarı olacaksa bana çok mantıklı iş olarak geliyor. Son sezonunu izlemedim ama Kuzeyli, fizik var, top taşıma özelliği var tabi diğer yazılan isimlerin kalitesinde değil ama bizim işimizi görecek ve maddi olarak gayet makul olabilecek bir oyuncu gibi geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt