Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben parasında değilim gerçekten ihtiyaç var madem 20 milyon var alamıyorsun. Teknik ekip var, scout var bunlar oturup yani 10 milyona bizim ihtiyacimiza uygun bir profil belirleyemiyorsa zaten biz adam almaya niye uğraşıyoruz sanki 10 milyon dediğimiz çerez parası gibi konuşuyoruz da ayrıca baya bir para yani son güne kadar bekleyip 30'luk adamı 20'ye alınca iş basarmis olacagimizi da düşündüren ne gerçekten nerden baksan akıl tutulması.
Risk alacaksan da en azından 5'e, 10'a al koy bir tane oyuncu ,garantiye git sonra bekle... Geçen seneden ders almamış gibi neyi bekliyorsunuz anlamıyorum. Kaldı ki son gün Melo'yu sattığımız gibi(O da Dursun Özbek dönemi.) birisi Torera'ya 30 basıp aldı ne yapacaksın. Rotasyonu geniş elini güçlü tutman lazım. Günlük yaşıyor yönetim, Okan Hoca iyi idare ediyor valla.

Mctominay için yıllık 5.5 milyon euro üzerinden anlaştık haberleri vardı.Bu doğru olabilir.

Benim aklıma yatmayan olay,adam olsada olur olmasada olur modundadır muhtemelen.Ha fulham bizim

verdiğimiz parayı vermeyebilir ancak manu en kötü kadroda tutar.

Bir sürü faktör lehimize gidecekte,bizim bekleme şansımız olur mu muamma?
5.5 milyon € mu? Yok artık Dünya üzerinde kalan son orta saha mı böyle bir maliyetin altına giricez? Hem korkunç bir bonservis beklentisi var takımının hem oyuncuya 5.5 milyon € veremeyiz kendimizi kandırmaya gerek yok

Bir de dediğin gibi bu transferin gerçekleşmesi için bir sürü faktör var

Ulan manu adamın sözleşmesi bitiyo ver işte 15e falan

Adamda bizi istiyo

İngiltere’de sadece fulham ismi geçiyor. Bonuslarla 30 milyonluk teklifi reddetmiş Manchester.

Dün taraftar gene biraz kıpırdayınca akşamına Haluk ve Emre’nin mctominay haberi girmesi tesadüf değil zaten :) ciğerlerini biliyoruz bunların

Mark Goldbridge 1 sene önce 30 milyonluk teklif reddettiklerini söyledi. Senin bahsettiğin o olmasın?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Herhangi bir menajere yetki verseler yarın 8 iner.

5.5 milyon € mu? Yok artık Dünya üzerinde kalan son orta saha mı böyle bir maliyetin altına giricez? Hem korkunç bir bonservis beklentisi var takımının hem oyuncuya 5.5 milyon € veremeyiz kendimizi kandırmaya gerek yok

Bir de dediğin gibi bu transferin gerçekleşmesi için bir sürü faktör var
"Scott Mctominay, kısa bir zaman önce Galatasaray'a yıllık 5.5 Milyon Euro bandında bir ücrete 'Evet' dedi."

Böyle bir haber vermişti emre kaplan güvenilir değil ama.

Tete'den 3 milyon yer açıldı verilebilir maddi olarak belki ama o kadar etmez.Bizim yönetim kabiliyetsiz
her türlü kazık girecek gibi.

"Scott Mctominay, kısa bir zaman önce Galatasaray'a yıllık 5.5 Milyon Euro bandında bir ücrete 'Evet' dedi."

Böyle bir haber vermişti emre kaplan güvenilir değil ama.

Tete'den 3 milyon yer açıldı verilebilir maddi olarak belki ama o kadar etmez.Bizim yönetim kabiliyetsiz
her türlü kazık girecek gibi.
Bir de gerçekten bu yönetim geldiğinden beri orta saha transferi o kadar tadımızı kaçırdı ki norml şartlarda McTominay-Wendel filan iyi ya inşallah gelir diyeceğimiz oyuncular artık adı geçen oyuncuların hiçbiri içime sinmiyor

Tutup bu saatten sonra McTominay-Wendel veya Gabriel Sara kim transfer edilse de içime sinmeyecek açıkçası, mesela konunun girişinde bir anket var oy kullanasım gelmedi inan renktaşım

ucuz pahalısı önemli değil. sonuçta kontenjan açılacak diye zaten salacaktı - forumda da kimsenin umrunda olmadı tabi.

benim bakışımda adamlar transfer yapınca salıyor sahaya ciddi maçlarında.

biz hazırlık maçında bile 15 dk vermiyoruz - efe akman sağ bek oluyor, defans 3 lü oluyor falan filan yenildiğimiz maçta.

bu sezon için çok karamsarım ya - inşallah yüzümüz güler. CL ye direkt gitme işi çok önemli
Ross kötü adam değildi asla yaşı, potansiyeli, kabiliyetleri kuzey ülkelerinde banko oynayan oyunculardan eksiği olmayan heriflerden biri.
Benim karşı olduğum iş de böye herifler için 3 kuruşa kiralayıp kuş kadar opsiyon koymak. Verdiğimiz kulüp riske girmeden oyuncu sahibi oluyor. Riski biz niye alıyoruz ki.
Umarım atışındaki opsiyon için satmıyoruz diyebilme hakkına sahibizdir. Ş.ligine yada bu sene daha zayıf olan a.ligine gidip kendini gösterebilecek bir takıma 1.2'ye oyuncu opsiyonlanmaz. Hiç opsiyon koydurma daha iyi ne kaybedebilirsin bu adamdan zaten dayı.
Olivieranın 1 sezonluk maliyeti bunun 5 senlik maliyetinden fazla.

Orkun kökçü helsinkiye gitmiş

84632313-AAE2-446E-AC97-2EBF8103C6AC.jpeg

Ulan manu adamın sözleşmesi bitiyo ver işte 15e falan

Adamda bizi istiyo
Yav verecekler zaten bekletiyorlar bilerek yerse yapıyolar ama şu net yer yüzünde ada hariç kimse gidip bu adama 20 üstü bayılmaz maks verilecek 15-20 olur o yüzden eninde sonunda gelecek bence bize şu fullham bi orta daha alsın bize düşer direkt

Yav verecekler zaten bekletiyorlar bilerek yerse yapıyolar ama şu net yer yüzünde ada hariç kimse gidip bu adama 20 üstü bayılmaz maks verilecek 15-20 olur o yüzden eninde sonunda gelecek bence bize şu fullham bi orta daha alsın bize düşer direkt
PL takımına gitmezse bence de biz alırız gibi

İskoç Berkan’a 5,5 maaş verecekler Allah akıl fikir versin.
Ceza sahasına koşu atıyormuş, Tolga Ciğerci de yapıyordu o işi…

Ya arkadaş, valla ayıp ediyorsunuz. Kel alaka şeyler yazılıyor, ne bu yahu? Biri çıkarttı bi İskoç Berkan lafını, sonra siz de peşinden koşturuyorsunuz. Papağan gibi tekrar ediliyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt