Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav verecekler zaten bekletiyorlar bilerek yerse yapıyolar ama şu net yer yüzünde ada hariç kimse gidip bu adama 20 üstü bayılmaz maks verilecek 15-20 olur o yüzden eninde sonunda gelecek bence bize şu fullham bi orta daha alsın bize düşer direkt
Yerine almadan vermiyor adamlar. Ugarte ve Rabiot imzaladığı an gelir Mcdominay. Keza İliç ya da Gedson'u alsaydı Zenit Wendel'i bırakmıştı. Yerine koymadan satan bi biz varız.

Yerine almadan vermiyor adamlar. Ugarte ve Rabiot imzaladığı an gelir Mcdominay. Keza İliç ya da Gedson'u alsaydı Zenit Wendel'i bırakmıştı. Yerine koymadan satan bi biz varız.
Merak etme biz satamayız orta saha yok çünkü 😂 manu öyle böyle adam alacak gelecek o tominay bizden başka ciddi ilgilenen yok Şuan

rakip 50+ milyon euro harcamış, tek satışları yok. teknik ekibine 20 m euro veriyor. fred 1 ay sakatlandı diye yerine adam alacağız demeye başladılar. burda çıkıp o 5 eder mi şuna 4 verilir mi diyoruz.
maaş bütçesine baksak bjk falan daha yüksektir bizden. en yüksek gelir bizde, en yüksek limit bizde. bıktım şu fakir edebiyatından.

bu yönetim sadece tominay değil bir tane daha üst düzey orta saha almalı. hani karar veremiyoruz ya hücum mu yapsın yoksa 6 no'ya mı yakın olsun diye. 2 ihtiyacı 1 oyuncuda bulmaya çalışıp duruyoruz.

hoca kimbilir ne düşünüyor yani wendel istiyorken şimdi tominay istiyor denmeye başladı. o da kafayı yemiştir.

Son düzenleme:
Boş hayalden vazgeçmemiz gerekiyor.
Ortada mctominayı olan takımın beklerinin biri köhn diğeri de yeni yetme jelert olamaz. Kendimi gelelim.
Zaten alamayacağımız herifin peşine de düşmeye gerek yok. Orta sahaya 2 herif lazım tominayı illa bekleyeceksen +1 hak için bekle ancak onu yedekleyebilecek yada farklı bir özellikte oyunuyu al. Hem unitede karşı elin de güçlü olur. İhtiyaçları var diye dünyaları istemeye devam etmezler.

Cumleten selamnun aleykum

Istifa etmedimi daha suratindaki yagina ekmek bandigim?

Puertas denen mal alınırsa tüm başlıklarından ban yerim gib görünüyor.
Ben hayatımda onun gibi zeka yoksunu 2. bir futbolcu görmedim. Net özürlü bir herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt