Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
müthiş bir ikilemdeyim.

bir yanım "süper kupa maçında tjk'den 5 yiyip, durmasın'ın döve döve kovulmasını" istiyor.

diğer yanım gs'a kıyamıyor.

ne yapacağımı bilemedim.

hayır bjk'den 10 yesek bile "istifa edemeyecek" karakter var bu durmasın'da.
2 yıl boyunca her maç 3 yesek bile dursun istifa etmez bu net oğlu net

genel kurulda da ibrasızlık olmaz, dursunu yalamaya yer arıyorlar zaten

olan has cimbomlulara oluyor

Eh yuh artık. Ali Koç arayınca da söyleyin tüm kulüp bilgilerini de tam olsun.

Gerçekten kafayı yiycem 2 senelik başarının yönetim tarafındaki tek sorumlusu Erden Timur olmuş gerçekten

Bu kadar iş bilmez insan nasıl bir araya toplandı aklım almıyor, bizim yöneticiler bu kadar iş bilmez olduktan sonra gazetecilerin de oyuncağı olur menajerlerin de

Adım kadar eminim bu kadar tepki çekmeselerdi bunlar hala sağda solda şampiyonluk kutlaması yapıyor olurlardı

Utanmaz kepaze herifler , heralde florya icin yetki vermeselerdi büyük ihtimal tekrar secime gidilirdi, tek dertleri o, bir insan bir külübü bukadar basi bos birakirmi, resmen rezalet durumdayiz

sonuçta erden timur'u kulübe kim kazandırdı = dursun. ben inanıyorum ki tramsfer yapacak. yoksa eylül olsun ilk ben yazacağım.

"veli toraman"

Rabiot-manu
Scott -fulham
Aytaç kara -Galatasaray
Buraya doğru gidiyor.

Hakikaten o kadar gelir kazandı kulüp boey rekor ücretle satıldı şampiyonlar liginden para geldi biz niye hala oyuncu satmak zorundayız. Nerede bu paralar

IMG_3251.webp

Mesude hanım botoks yaptırmış taze botoks nerde görsem tanıtım tesadüf mü? Bence hayır

Tominay'ın sözleşmesi 2025'te bitiyormuş, 2 milyon maaş verdikleri Tominay yeni sözleşmeye yanaşmaz, parayı tercih eder. Günün sonunda 15 civarına +-2 milyon euro ile ayrılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt