Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakikaten o kadar gelir kazandı kulüp boey rekor ücretle satıldı şampiyonlar liginden para geldi biz niye hala oyuncu satmak zorundayız. Nerede bu paralar

Davinson'la Abdülkerim'in piyasa değerleri arasındaki fark 25 milyon Euro eder sadece. Wendel'e 25 istenen yerde Davinson pazarlığı 50'den başlar.

Artik daha fazla dayanamiyorum bu beceriksizlere yeter lan yeter. Acaba bela okumanin kac gün cezasi var burda?

Transfer ne olur bilmiyorum. Mc Tominay gelirse ve başarılı da olursa, çok güzel ve epik tribün şovları olabilir.

Cesur yürek temalı pankartlar, yüzünü maviye boyayan kale arkası taraftarları, şampiyonluk kutlamaları sırasında geleneksel kıyafeti kilt ve İskoç bayrağına sarılı Galatasaray formasıyla sahaya gelen Mc Tominay ve önünde Gayda çalan iki tane İskoç ....

Valla bir yukseldim heyecanlandım görüntüye ...

bukadar sure bekleyip jelerti o paralara alfiysak. yonetime ulasip transfer istemiyoruz istifa edin demekndaha iyi

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer ne olur bilmiyorum. Mc Tominay gelirse ve başarılı da olursa, çok güzel ve epik tribün şovları olabilir.

Cesur yürek temalı pankartlar, yüzünü maviye boyayan kale arkası taraftarları, şampiyonluk kutlamaları sırasında geleneksel kıyafeti kilt ve İskoç bayrağına sarılı Galatasaray formasıyla sahaya gelen Mc Tominay ve önünde Gayda çalan iki tane İskoç ....

50 bin kişiye etek giydirir mi

Görüntü bu

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240712-003816.webp
    Screenshot_20240712-003816.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 30
Kemerburgaz'da sezonu açacağız sözünü yememek için tuvaletsiz tesise götürdüler takımı 1 günlüğüne. Jelert'i de sırf kampa yetişti demek için götürdüler heralde Avusturya'ya.

Yeni transferin 2 gündür antrenman fotolarında yer almayacak ha? En başta paylaşırlar. Şu konuda bile bilgi veremiyor muhabirler pes.

hala paramız yoksa havuzun dibi deliktir

transfer detaylarını her geçen yıl daha az kapa bildirmek de bunun bir adımıydı herhalde

Haydi Wendel transferi takımı nakit istediği için bozuldu, haydi McTominay transfer Manchester ın alacağı orta sahaya bağlı olduğu için bekleniyor, haydi Gabriel Sara için takımının bonservis beklentisi çok yüksek olduğu için bekleniyor eyvallah

Mesela transfer döneminin en başında adı bizimle anılan Højbjerg bile transfer edilemedi ya, Spurs oyuncuyu satın alma opsuyonuyla kiralamaya ikna olmuş Højbjerg Marsilya ya gitmeye ikna olmuş madem verecek nakit paramız yok Højbjerg transferini biz kiralık+opsiyon şeklinde bitirsek olmaz mıydı?

Elimizde neden para yok zaten orası ayrı bir sorun da madem elimizde bonservise verecek para yok Højbjerg transfer fırsatı nasıl kaçırılıyor?

kemerbugazın altından işler çıkacak - nakit para ile ilgili konular çıkacak hissim gün geçtikçe daha çok yer ediyor kafamda.

Bu işin sonu 15 m euro imza parası + 10 m euro maaş ile Rabiot olur.

Fofana, Kovacic, Wendel, Anguissa, Rabiot, Manu Kone vs.

Bonservisi elinde olan var, sozlesmesinin bitmesine 1 sene kalmis 2-3 tane var, takiminda yeterli sure alamayan var, ne ararsan var.

Senin de 15-20 milyon paran varsa, embesilin eline versen bu imkani, sunlardan birini alip getirir.

Erden Timur olsa Fofana ve Manu Kone ciddi hedef olurdu, bu capsizlar bisey ispat etmek istiyorlarsa, bu ikisinden birini getirsinler, bakalim.

En sonunda isyan edip başkanın anasına küfür eden dayı gibi nöbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt