Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4e 5e biter adamlar transfer yapmazsa %99 küme düşer paraya ihtiyaçları var
Kasımpaşa'da maddi olarak bir sıkıntı olduğunu hiç sanmıyorum yine ilk devre küme düşme potasında geçirip devre arası 3 tane siyahi topçu bulurlar bi anda ilk 6-7'ye girerler ondan sonra getirdikleri 3 siyahiyi büyüklere itelerler.

Tielemans
Gravenberch
Goretzka
Khepren Thuram
Bentancur
Rabiot
Höjbjerg
McTominay
Verratti
Youssouf Fofana
Soucek
De Paul
Fred
Kovacic
Paredes
Chukwuemeka
McKennie
Guendouzi
O'Riley
Samardzic
Wendel
Soler
Guido
Berge
Sabitzer
Casemiro
Amrabat
Ezequiel Fernández
Habib Diarra
Sara
İlic
Kamada
Kessie
Partey
Nicolas Dominguez
Lo Celso
Ndidi
Frendrup
Sucic
Lokonga
Hamer
İlkay Gündoğan
Gronbaek
Lamine Camara
Rios
Onyedika
Cajuste
Moder
Salih Özcan
Lemina
Emre Can
Diego Gomez
Pasalic
Ounahi
Gross

Bir takımın tek mevkiye 3 transfer döneminde listesi böyleyse ve hiçbiri gelmiyorsa...

Ha Vecino'yu da unutmuşum daha...

Galatasaray Adasini da verelim bari, az olmus.
Süper ligde pazarlık yapılmayacak tek kulüp onlar olabilir aslında hiç bulaşmamak lazım. Sezon bittiğinde beşiktaş çok istemişti hem sol stoper hem sol bek için baya bastırdılar hatta taksitli 5 m euro'ya kadar çıktılar eğer taksit oluyorsa 7 m euro'da direttiler peşin olursa 6'ya iniyorlar.

bu ihtimalleri nasıl hesaplıyorlar yav - çanağa konup çekilmeyecek mi sonuçta ?

nasıl birisi attım %60 birisi %30 denebiliyor - o kadar karman çorman ki hiç anlamadım kura kafalarını

Ulan nasıl beceriyor yönetim bilmiyorum ama pazarlık yoluyla oyuncuların fiyatını yükseltmeyi başardılar helal olsun

Fm'de wonderkid oyuncuma ısrarla istediğim paranın 10'da 1'ini teklif ettiklerinde en sonunda istediğim ücreti normalin 10 katına çıkarıyorum. Bu da bunun gibi olmuş.

Tominay= 25 bons. artı 5x3=15 toplam40 m
Rabiot= 10 m imza 10 X3=30 toplam 40m
3 aşağı beş yukarı maliyetler değişir tabi ama adamlar tominayi begenmiyor ve Rabiot ile değiştirmeye çalışıyorlar. Bizim forumda tominay daha fazla beğeniliyor. Bence ikisi de çok maliyetli ama biri olacaksa Rabiot daha komple bir oyuncu.

şu da bir ihtimal

rabiot sana gelmeyi aklının ucundan bile geçirmiyor ve tominay da 15 milyon bonservis ve yıllık 4e geliyor

bu ihtimalleri nasıl hesaplıyorlar yav - çanağa konup çekilmeyecek mi sonuçta ?

nasıl birisi attım %60 birisi %30 denebiliyor - o kadar karman çorman ki hiç anlamadım kura kafalarını
Ben grup aşamasını merak ediyorum renktaşım asıl, eşleşecek takımları ve hangi takımın ev sahibi hangi takımın deplasmanda oynayacağını otomatik bir yazılım belirleyecekmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt