Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fm'de wonderkid oyuncuma ısrarla istediğim paranın 10'da 1'ini teklif ettiklerinde en sonunda istediğim ücreti normalin 10 katına çıkarıyorum. Bu da bunun gibi olmuş.
Cenk Ergün Wendel transferinde pazarlıkla fiyatı yükseltmek için Rusya ya gidiyor diye dalga geçiliyordu hayaldi gerçek oldu

Ben grup aşamasını merak ediyorum renktaşım asıl, eşleşecek takımları ve hangi takımın ev sahibi hangi takımın deplasmanda oynayacağını otomatik bir yazılım belirleyecekmiş
baba takımlar kura çekecek sonra TV - zaman dilimi - ülke takımları aynı güne gelmemesi kafasında çat çat yerleşecek otomatikman.

Tominay= 25 bons. artı 5x3=15 toplam40 m
Rabiot= 10 m imza 10 X3=30 toplam 40m
3 aşağı beş yukarı maliyetler değişir tabi ama adamlar tominayi begenmiyor ve Rabiot ile değiştirmeye çalışıyorlar. Bizim forumda tominay daha fazla beğeniliyor. Bence ikisi de çok maliyetli ama biri olacaksa Rabiot daha komple bir oyuncu.
Tominay'in daha fazla beğenildiğini sanmam rtş yanlış anlamışsın. Gerçi ikisine de sallanılıyor sen de haklısın bir yandan. Rabiot-Tominay anketi gelse Rabiot seçilir ama.

Ulan nasıl beceriyor yönetim bilmiyorum ama pazarlık yoluyla oyuncuların fiyatını yükseltmeyi başardılar helal olsun

a0f16fb8-8908-4857-896e-c13b00aa7c28.webp

Kimseyi saçma sapan fiyatlara satmasınlar almasınlar da ben razıyım artık

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haziran sonu temmuz başındaki Rabiot Tominay gündemine geri dönülmesi üzerine nasıl umutlanıyorsunuz yav ...

aynı gündemi döndürüyor herifler.

benim hiç öyle bir beklentim yok - umudumu kaybetmiş durumdayım.

Kimseyi saçma sapan fiyatlara satmasınlar almasınlar da ben razıyım artık

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son Dursun Özbek in bir önceki yönetimi döneminde bu cümleyi kuruyorduk, çok şükür yeniden eskiyi yaşattılar bize

hırsız demiyorum - denetimsiz iş gidişatının altında bir şey çıkacağını düşünüyorum.

edit: bitirelecek hızlanacak diye ekstra harcama olmuşsa - bu paralar hangi kalemlere nelre bağlanmışsa - uçup gitmiş geçmiş olsun gibi durumlar olmuşsa diye bir düşüncem var.

gidip cep doldular falan demiyorum. ama "tanıdık adam" modunda tiplerle iş yapılıp arapsaçına bağlamış bile olabilirler , şaşırmam.

şantiye halinde yerde 5 ten fazla aktif çalışan görmedik.
Bir kaç haftadır yazdıklarında hırsız iması var gibi geldi bana. Onun dışında Kemerburgaz'da yüklenicinin konkordato ilan ettiğini falan Erden Timur, Altaylı'nın ilk programında söylüyor zaten hatta kendisinin çalıştığı bir taşeron olduğuna söylüyor orada.

Bir kaç haftadır yazdıklarında hırsız iması var gibi geldi bana. Onun dışında Kemerburgaz'da yüklenicinin konkordato ilan ettiğini falan Erden Timur, Altaylı'nın ilk programında söylüyor zaten hatta kendisinin çalıştığı bir taşeron olduğuna söylüyor orada.
kanıtı olmadan kimseye hırsız demem.(zaten hırsız iması yapmam - direk daha ağır laf ederim )

yanlış para harcama / boşa para harcama / taşeronun yüksek fiyatına OK deme gibi şeylerden bahsediyorum. haliyle bunları işe dahil edenlerde hata ararım. Çünkü çalıştığım firmalarda patronlarımın kendi kendilerine bir şeye para harcayıp - sonra onu bozup - aynı şey için daha fazla para harcadığına çok tanık oldum (ekibin tavsiyesi lafını dinlemeyerek)... kötü iş yönetimi inşaatta = çatır çatır para kaybı demektir çünkü.

başka türlü aklımda yer etmiyor gelirlerin olduğu ortamda ciddi para gidecek başka bir yer göremiyorum çünkü.

1 M farka Oğuz almama - bunun bahanesini hoca ağzından sunmak
taksitli işlerin peşinde olmak sürekli

süreç çok garibime gidiyor.

UEFA derdi yok - FFP derdi yok - 7 8 transfer gibi durumun yok - kadronun kilit isimlerini tutuyorsun(en azından şimdlik) . Kafamda yani başka türlü "nasıl oluyorda bitiremedik hala transfer işini" cevabı bulamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt