- 27 Ocak 2010
- 138.980
- 105.199
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında haberde direk bonservis 60m oldu demiyor. Başkanları Wendel'i ancak Malkom gibi tatmin edici bi teklif gelirse bırakacağını, normal şartlarda satmak istemediklerini söylemiş. Malkom da Arabistan'a 60m ile gitmiş sanırım.Fm'de wonderkid oyuncuma ısrarla istediğim paranın 10'da 1'ini teklif ettiklerinde en sonunda istediğim ücreti normalin 10 katına çıkarıyorum. Bu da bunun gibi olmuş.
Aahhh kolpam gitmis, neden mihlandi yineMıh geliyor gibi
Bunlari kim övdü fenerliler mi? Bunları öven Galatasaraylı değildirAğustosa da geldik, tanımadan etmeden Hatipoğlu editleri yapıp, kulübü batıran Cenk’i övenlerin ise sesleri kesildi nedense.
al ordan free guido, 15m Koné geriye yaslanNeves - PSG
Ugarte - Manchester United
Amrabat - ?
McTominay - ?
Rabiot - ?
Guido - ?
Fofana - ?
Kone - ?
Ağustosa da geldik, tanımadan etmeden Hatipoğlu editleri yapıp, kulübü batıran Cenk’i övenlerin ise sesleri kesildi nedense.
Neves - PSG
Ugarte - Manchester United
Amrabat - ?
McTominay - ?
Rabiot - ?
Guido - ?
Fofana - ?
Kone - ?
liverpool rabiot ile ilgilenior mudur hala acaba ? içimdenb ir ses oraya gidecek diyordu ama l.pool o maaşları vermez gibi. Man Utd yapacak gibi duruyor.Amrabat - Fener
McTominay - Aston Villa
Rabiot - Manu
Guido - Villarreal
Fofana - PSG
Kone - Milan
Takımın ciddi bir gideri de var. Geçen sene biz 600 milyon TL kar ettik 9 aylık süreçte ama unutmamak lazım ki ondan önceki sene de 800 milyon TL civarı zarar açıklamıştık. BB işi en çok nakit akışına sıkıntı yaratıyor çünkü gelirlerinin yarısı bloke hesapta olduğundan kullanamıyorsun. Oğuz Aydın meselesi bence tamamen Kerem A. ile ilgili o gitmeyince o işe girmedik. GS veya herhangi bir Türk kulübünün direk nakit ile oyuncu aldığını ben hatırlamıyorum. Fb de Neysri transferini taksitle yaptı vb. gibi. Kemerburgaz inşaatının bu kadar gecikmesinde bir sorun var zira piknik zamanındaki hızında devam etselerdi şimdiye bitmiş olması lazımdı. Sipariş edilen malzemelerin zamanında gelmemesi, nakit sorunu veya dediğin gibi bir iş bilmezlik olabilir.kanıtı olmadan kimseye hırsız demem.(zaten hırsız iması yapmam - direk daha ağır laf ederim )
yanlış para harcama / boşa para harcama / taşeronun yüksek fiyatına OK deme gibi şeylerden bahsediyorum. haliyle bunları işe dahil edenlerde hata ararım. Çünkü çalıştığım firmalarda patronlarımın kendi kendilerine bir şeye para harcayıp - sonra onu bozup - aynı şey için daha fazla para harcadığına çok tanık oldum (ekibin tavsiyesi lafını dinlemeyerek)... kötü iş yönetimi inşaatta = çatır çatır para kaybı demektir çünkü.
başka türlü aklımda yer etmiyor gelirlerin olduğu ortamda ciddi para gidecek başka bir yer göremiyorum çünkü.
1 M farka Oğuz almama - bunun bahanesini hoca ağzından sunmak
taksitli işlerin peşinde olmak sürekli
süreç çok garibime gidiyor.
UEFA derdi yok - FFP derdi yok - 7 8 transfer gibi durumun yok - kadronun kilit isimlerini tutuyorsun(en azından şimdlik) . Kafamda yani başka türlü "nasıl oluyorda bitiremedik hala transfer işini" cevabı bulamıyorum.
bence de rabiot daha iyi ama maliyet hesabı yapacaksak mctominay'ı 1-2 sene sonra 10 milyon civarlarına tekrar adaya satabiliriz ama rabiot'un karakter biraz sıkıntılı. o sözleşmeyi bitirip bedelsiz giderTominay= 25 bons. artı 5x3=15 toplam40 m
Rabiot= 10 m imza 10 X3=30 toplam 40m
3 aşağı beş yukarı maliyetler değişir tabi ama adamlar tominayi begenmiyor ve Rabiot ile değiştirmeye çalışıyorlar. Bizim forumda tominay daha fazla beğeniliyor. Bence ikisi de çok maliyetli ama biri olacaksa Rabiot daha komple bir oyuncu.
GS ?Amrabat - Fener
McTominay - Aston Villa
Rabiot - Manu
Guido - Villarreal
Fofana - PSG
Kone - Milan