Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kemerburgaz inşaatının bu kadar gecikmesinde bir sorun var zira piknik zamanındaki hızında devam etselerdi şimdiye bitmiş olması lazımdı. Sipariş edilen malzemelerin zamanında gelmemesi, nakit sorunu veya dediğin gibi bir iş bilmezlik olabilir.
Demek ki ben yanlış anlamışım. Ben yazdığın mesajlardan öyle bir ima yapıyorsun sanmıştım yanlış anlamışım demek ki özür dilerim bu konuda.
Tamda şu dediğin yüzünden böyle bakıyorum

17 Mayıs piknik için görselde düzgün görünsün diye büyük gaza basıldı orda - gece gece GS logosu montaj resimleri falan vardı 16 Mayısta.

ordan sonra el freni.

Yönetimin otudukları yerden sadece talimat / iki sözle işlerin kendiliğinden hallolacak havası yordu beni çok - zaten 50 Milyonlar harcarız modum yokta bir kerede erkenden bitir ihtiyacınıda çatır çatır sezona girelim yav - 2 aydır ya muhabiri ya bilmemnesi 3 4 M fiyat inecek diye bile bile sıkıştırılmaz bu kadar taraftar kitlesi (o kadar isimler salınmış edilmişken).

oğuz aydın konusunda ben farklı düşünüyorum - her TD ye sorsan ister. onu alamadın diye Kerem'i sociedad'a falan satmıyorlar bana göre. işin kılıfıydı fazla kanat oyuncu kafası. çünkü bunu yapıp yarın öbür gün BAY satılırsa (olması gereken teklifle tabi) çok ah vah durum olur o işi bitirmiş olmamak. yoksa bayılmıyorum 6M verelim diye ama 21 yaşında beke 9 verdik - çokta abzürt değildi fiyatı.

artık hafif eleştiri yapamıyorum yani o derece bezdim şu konulardan ve eminimki sezon içinde tatsız bir çok konuya yol verecek seçimden beri gelen süreç.

Dursun otellerini de böyle işle güçle alakası olmayan adamlara mı teslim ediyorsun yoksa bu sadece Galatasaray’a attığın bir madik mi?

baktığında ağustos başı bile geleneksel trasnfer sürecimize göre iyi zaman önemli transfer için

ama canımı sıkan heralde uzun senelerden sonra en az oyuncu alacağın - çoğu adamı kontrat yaparak ya da satmayarak tuttuğun dönemdesin.

çok rahat hazır olabilirdi full kadro adaptesi kampıyla ... şu lüksü bulmüşken "fiyatlar insin" de miyiz hala ...çok moral bozucu yani şu iş.

haziranda fantazi gibi ulan bonusta bi 10 düşürsek mertens rotasyona direkt şampiypnuz gazıyla girdik. sportif yönetimi "lanet olsun" moduna girdi , OS geldiğinde kapatacağız dükkanı oluşan havada.
Yanlış strateji, acemilik, beceriksizliğin birleşimi oldu. Bence en başında paramız var ile başlayan yanlış bir iletişim ve strateji vardı. Bizim eksik bölgelerimize yıldız, pahalı isim değil de gelecekte satabileceğimiz, maaş olarak daha uygun kalibrede hatta bu sezon maaş bütçemizi bir nebze düşüreceğimiz isimlere gitmeliydik ve bunları 2. kampa yetiştirmeliydik. Bissakka, Mc Tomminay, Wendel vb. gibi isimlere gidileceğine Doue işi uzatıyorsa hemen Jelert, Cajuste, Amr Richardson vb. gibi isimlere gidip bitirmemiz lazımdı ama bizimkiler yıldız isim sevdasına kapılıp iş bilmezlikleri yüzünden ellerini de açık oynayınca iş buralara geldi.

Tielemans
Gravenberch
Goretzka
Khepren Thuram
Bentancur
Rabiot
Höjbjerg
McTominay
Verratti
Youssouf Fofana
Soucek
De Paul
Fred
Kovacic
Paredes
Chukwuemeka
McKennie
Guendouzi
O'Riley
Samardzic
Wendel
Soler
Guido
Berge
Sabitzer
Casemiro
Amrabat
Ezequiel Fernández
Habib Diarra
Sara
İlic
Kamada
Kessie
Partey
Nicolas Dominguez
Lo Celso
Ndidi
Frendrup
Sucic
Lokonga
Hamer
İlkay Gündoğan
Gronbaek
Lamine Camara
Rios
Onyedika
Cajuste
Moder
Salih Özcan
Lemina
Emre Can
Diego Gomez
Pasalic
Ounahi
Gross

İste bu ya, ver bu listeyi yönetimin eline…

TLDR :)

“Ruhi Çenet'in çalındıktan sonra aldığı daha sonra tekrar çaldırdığı ve aldığı kanalı tekrar çalındı.”

gibi sonsuza giden bir nöbet.

Yanlış strateji, acemilik, beceriksizliğin birleşimi oldu. Bence en başında paramız var ile başlayan yanlış bir iletişim ve strateji vardı. Bizim eksik bölgelerimize yıldız, pahalı isim değil de gelecekte satabileceğimiz, maaş olarak daha uygun kalibrede hatta bu sezon maaş bütçemizi bir nebze düşüreceğimiz isimlere gitmeliydik ve bunları 2. kampa yetiştirmeliydik. Bissakka, Mc Tomminay, Wendel vb. gibi isimlere gidileceğine Doue işi uzatıyorsa hemen Jelert, Cajuste, Amr Richardson vb. gibi isimlere gidip bitirmemiz lazımdı ama bizimkiler yıldız isim sevdasına kapılıp iş bilmezlikleri yüzünden ellerini de açık oynayınca iş buralara geldi.
iletişim zaten o kadar kötü ki - sadece onu becerseler bugünkü baskı olmayacak.

ET bunu yapabiliyordu işte - hatalı transferi var (ki zaten söylüyor ben anlamıdığım sorumlulukları aldım diye) ama iletişimde 10 numaraydı.

bugün bile Rodop diyor ya "komisyon kuruldu" diye - sanarsın konularla ilgilenip açıklama yapcak yönetici yok. Ordu gibi kadro var yav.

Valla tonu doğru , cümlesi yapıcı olan iletişimde beceriksizliklerde kapanırdı.

dediğin gibi ilk hata Okan hocayla imzalarkan hocadan "para var , çatır çatır takım geliyo" havası vermesi başkan yanında... Ali koç'un kendi konge öncesi "öyle kadro kuracağım ki ihtimal bile konuşulmayack" demesiyle benzer işti misal.

Ulan nasıl beceriyor yönetim bilmiyorum ama pazarlık yoluyla oyuncuların fiyatını yükseltmeyi başardılar helal olsun

Wendel'i bırakmak istemiyorlar çünkü liglerine gelmek isteyen yabancı oyuncu sayısı sınırlı. Eldeki oyuncular gidince, lig kalite kaybına uğruyor. Kısaca, arazi olmuş bir futbol ortamı.

Peki Wendel geçen sezona kadar istatistiksel anlamda neredeydi? Rakiplerinin kalitesini sorgulamak gerek. Bizim lige bakacak olursak, Nwakaeme gibi oyuncuların istatistik yapabildiğini görüyoruz.

Kendisi hakkında fazla bir fikrim yok ama ısrarla 20 milyon euro ödemek mantıksız geliyor açıkçası.

Bütce sinirsiz aciklamasi yaparsan ve muhabirlere de beklentiyi yükseltmeleri icin haber servis edersen durum böyle oluyor

Oysa düsük profil marcao tarzi bir scout transferi yapilmis olsaydi haziran ayinin sonu temmuz ayinin baslarinda hic kimse ses cikarmazdi

Dursun özbek bir önceki döneminde ibrahimovic ve meunier ile aylarca oyalamisti

Oyalamayi sever

MUHABİRLERE VAHİY GELİYOR | Hasan Arda Kaşıkcı, Erinç Bilican ile Yüz Yüze #5​

Tielemans
Gravenberch
Goretzka
Khepren Thuram
Bentancur
Rabiot
Höjbjerg
McTominay
Verratti
Youssouf Fofana
Soucek
De Paul
Fred
Kovacic
Paredes
Chukwuemeka
McKennie
Guendouzi
O'Riley
Samardzic
Wendel
Soler
Guido
Berge
Sabitzer
Casemiro
Amrabat
Ezequiel Fernández
Habib Diarra
Sara
İlic
Kamada
Kessie
Partey
Nicolas Dominguez
Lo Celso
Ndidi
Frendrup
Sucic
Lokonga
Hamer
İlkay Gündoğan
Gronbaek
Lamine Camara
Rios
Onyedika
Cajuste
Moder
Salih Özcan
Lemina
Emre Can
Diego Gomez
Pasalic
Ounahi
Gross
Hepsini alalim orta saha acligimizi anca giderir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt