Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iletişim zaten o kadar kötü ki - sadece onu becerseler bugünkü baskı olmayacak.

ET bunu yapabiliyordu işte - hatalı transferi var (ki zaten söylüyor ben anlamıdığım sorumlulukları aldım diye) ama iletişimde 10 numaraydı.

bugün bile Rodop diyor ya "komisyon kuruldu" diye - sanarsın konlarla ilgilenip açıklama yapcak yönetici yok. Ordu gibi kadro var yav.

Valla tonu doğru , cümlesi yapıcı olan iletişimde beceriksizliklerde kapanırdı.

dediğin gibi ilk hata Okan hocayla imzalarkan hocadan "para var , çatır çatır takım geliyo" havası vermesi başkan yanında... Ali koç'un kendi konge öncesi "öyle kadro kuracağım ki ihtimal bile konuşulmayack" demesiyle benzer işti misal.
Ali Koç ve o tarafta aslında ciddi patladı. Hani A plus forvet diyorlar En Neysri geldi, Maximin'in hali ortada ama o tarafın taraftar profili farklı. Bizim ligin yayın ihalesi oldu verilen para belli işte ülkenin ekonomisi belli ve inanılmaz kaygan bir gün de dolar- euro %25-30 artmaz diyemiyoruz mesela. Bu durum varken elinde zaten yıldızların olduğu iyi bir kadro varken buraya gelecekte satabileceğin 2-3 düşük maaşlı ekleme ile hem maaş bütçeni biraz düşürürdün hem gelecek için satış yapabileceğin oyuncular olabilirdi. Hem de 2. kampa yetiştirmiş ve rahat edeceğin bir durum olurdu ama yok illa o hava atılacak paramız var şöyle yıldız böyle yıldız denecek. Şunu dese kim hayır derdi " 2 sene şampiyon olan kadromuz var, o kadroyu bozmadan eksik mevkilere kadromuzun zamanla yaşlanması nedeniyle geleceği de düşünerek daha genç ve dinamik oyuncular takviye edeceğiz." yapılacak tek açıklama şuydu ama işte o zaman reklam olmazdı.

Transfer takvimimiz eylül 1 sonrasına sarkar. Ağustos ayı içinde birinin geleceğini düşünmüyorum

Ali Koç ve o tarafta aslında ciddi patladı. Hani A plus forvet diyorlar En Neysri geldi, Maximin'in hali ortada ama o tarafın taraftar profili farklı. Bizim ligin yayın ihalesi oldu verilen para belli işte ülkenin ekonomisi belli ve inanılmaz kaygan bir gün de dolar- euro %25-30 artmaz diyemiyoruz mesela. Bu durum varken elinde zaten yıldızların olduğu iyi bir kadro varken buraya gelecekte satabileceğin 2-3 düşük maaşlı ekleme ile hem maaş bütçeni biraz düşürürdün hem gelecek için satış yapabileceğin oyuncular olabilirdi. Hem de 2. kampa yetiştirmiş ve rahat edeceğin bir durum olurdu ama yok illa o hava atılacak paramız var şöyle yıldız böyle yıldız denecek. Şunu dese kim hayır derdi " 2 sene şampiyon olan kadromuz var, o kadroyu bozmadan eksik mevkilere kadromuzun zamanla yaşlanması nedeniyle geleceği de düşünerek daha genç ve dinamik oyuncular takviye edeceğiz." yapılacak tek açıklama şuydu ama işte o zaman reklam olmazdı.
Euro 2024 süreci bekeleme kafası muazzamdı o açıdan. 15 temmuza kadar boş yattı yönetim.

yoksa yok ezequiel fernandesmiş , fendrupmuş ya da ismi geçen bir kaç tanesi daha veya benzerleri - seçim sonrası hocanıda alır ön çalışmasını yapar turnuva devam ederken orayı boşverip bu adamları bitirebilirdin.

gün geçtikçe 3 4 talibi olan adamların fiyatları hep çıkıyor.

Okan hocanın bu duruma "OK " modunda takılmasınada ayrı uyuz olmadım değil. "2 sene şamp kadro" olayı çok basitleştiriyor bence sıkıntıyı. sen mecbur olduğunu gösterip elini açarsan fiyat çekerler sana. bitir erkenden ihtiyacını - sonra mertens rotasyonuna istersen trasnfer son saatini bekle gıkım çıkmaz.

kupa maçına bile net emin şekilde kadro yazamıyoruz nerdeyse

Son gunlerde bi ndombele gelir yine.

Bu tür şeylere alışık degilmiş gibi davranmayı bırakın.

Son gunlerde bi ndombele gelir yine.

Bu tür şeylere alışık degilmiş gibi davranmayı bırakın.
o kadar olmayacaktır - bir isim gelecektirde , sezon başına yetişmesi lazımdı

çatır çatır feneride girdikleri artık kaç milyon EU maliyetlerinin kabusuyla başbaşa bırakacak sezon geçirme hedefin olmalı.

şu sezonun getirisi cidden çok - direkt CL katılımı falan, taraftar için 5 yıldız kafaları bilmemne... ama yok yani çekirgemisali gene sıçrarız diyor heralde yönetim.

Lig bittiğinde bu sene lig daha zor olur diyorlardı. Büyük takımlar dışında diğer takımların transfer dönemini takip edemedim ne durumdalar? Güçlendiler mi?

Bu kadar transfer bütçesi ile ''I love you hocam'' bile OS transferini bitirmişti şimdiye. Dillere destan bir başarısızlık örneği var şu an. Daha kötüsü olmaz/gelmez dedikçe geliyor/oluyor. Çok ilginç gerçekten.

Geçen yaz limit yüzünden bonservise para harcayamıyordular ama şimdi 15-20 milyon bütçe ayırabilmelerine rağmen topçu alamamaları komedi

O bütçe yalanmış,Daha doğrusu herkese 3 peşin 15 de 50 sene ödemeli taksit ile gidiyorlarmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt