Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O bütçe yalanmış,Daha doğrusu herkese 3 peşin 15 de 50 sene ödemeli taksit ile gidiyorlarmış
Zaten her kulüp taksitle yapar transferi eğer PL kulübü falan değilse. Davinson, Zaniolo, İcardi, Cicaldau vb. oyuncularda taksitle alındı. Fb'de taksitle yapar. Bayern'de mesela Sacha'nın tüm parasını peşin vermedi bize.

1.5 senedir eksik olan orta sahada risk aldık yine. Çoktan takıma monte edilmesi gerekirdi. Sezon devam ederken, mart-mayıs arasında yol alınmalıydı transferde. Haziran olunca imza atılmalıydı. Hala orta saha olmaması büyük sıkıntı. Gün geçtikçe iyi bir oyuncu alma ihtimali düşüyor.

herifler ağustos ayında haziran'ı yaşattı. şuna bakan daha saat yarım 5 dakika yorum girilmiyo nöbete

Zaten her kulüp taksitle yapar transferi eğer PL kulübü falan değilse. Davinson, Zaniolo, İcardi, Cicaldau vb. oyuncularda taksitle alındı. Fb'de taksitle yapar. Bayern'de mesela Sacha'nın tüm parasını peşin vermedi bize.

20 milyonluk adama 3 milyon verip gerisini çok parçaya böldürmez kimse.

millette fazla uçmaya yönelik acaip bir meyil söz konusu.. yöneticiler muhabirler şişirdikçe şişirdiler önce kendileri inandılar sonra da gerçeği görmek istemeyen taraftar.. en son son gün ndombele alındı.. ve o zaman da büyük bir yangın vardı.. rabiot, mctominay, wendel, sara dahil yüzde 99 beğenilmiyor.. benim de beğenmediklerim var ancak iyi bir oyuncu gelirse süpriz olur bu net.. sattığın kadar alırsın kuralı var gibi bir hareket var.. uefa tepemizdeymiş..

Amann amann.. Bir adam gidince vasıfsızların eline kaldık yine.. Belli ki günden güne güç kaybedeceğiz.. Aslında Jelert hamlesine sevindim ama yönetim olarak adı konulmamış bir sıkıntı var.. Genel durumu idare edemez bu yönetim..

Konyaspor yabancı sağ bek alacak, bağlantılarımı kullanıp Dubois'i aldıracağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt