- 15 Aralık 2011
- 18.561
- 7.316
- 1.513
Corriere dello Sport haberi palavra muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serhan Türk: "Galatasaray’ın transfer uçağının motorunda hareketlilik var
Yarın transfer çalımı yersen ki potansiyelli bu yönetim "motora kuşlar girdi diye dalga geçerler. "Serhan Türk: "Galatasaray’ın transfer uçağının motorunda hareketlilik var
Kim bu drinkwater mi?Cenk Ergün'ün hayallerini süsleyen isim. Bonservisi elinde ve o kritik telefonun gelmesini bekliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 254983
Andre Gomes.Kim bu drinkwater mi?
Yok, iste o hikaye oyle degil. Tartismayacagimi da belirtmek isterim.Hocam satmadı.Sozlesmeleri bitti gittiler "emre ile birlikte" başkanla görüştüler .yol verildi gittiler.Lutfen sattı deme.Dun gibi hatırlıyorum.İstersen konuyu açalım.
O ara bize para kazandıran yoktu ki?Vardı da bizmi bilmiyoruz.Tugay gitti şükür gitti davala gitti.kim kazandırdı para?Soylermisin Arda Turana kadar kimse para kazandırmadi.Hepsi sattımi oluyor
Motorun dalgasının başındayamMotorun dalgası
Anlayamazsiniz..

MusleraMotorun dalgasının başındayam![]()
ara bul alla alla
uyeye hakaretten raporluyorum o halde benderaporladim.insallah ceza alırsın... haber atıyorsun. Sonra burada da asılsız habere ceza yasak diyip duruyorlar. Hani neye yasak kime yasak? Dediğim gibi umarim osuruktan salladiysan ceza alırsın