Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
raporladim.insallah ceza alırsın. Sonra burada da asılsız habere ceza yasak diyip duruyorlar. Hani neye yasak kime yasak? Dediğim gibi umarim osuruktan salladiysan ceza alırsın

O haberi gördüm ben bein internet sitesinde var

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fener Amrabat'ı alırsa bizim için iyi olabilir. Daha iyi bir isim almalarından çekiniyordum çünkü paranın limiti yok onlarda.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sen kimsin kardeş bana dangoz diyorsun? Bu haberde Fenerbahçe'de olduğunu mu söylüyor? Rodoplara onlara bunlara bok atmayı biliyorsunuz açıp bir kendinize bakın. Ortalığı karıştırmak için her gün böyle saçma sapan işler yapıyorsun.
sen once okumayi ogren :

''..Fenerbahçe'nin Amrabat transferinde mutlu sona en yakın takım olduğu ileri sürüldü. Sarı lacivertli ekibin Amrabat için 10 milyon Euro bandında bir teklif ile Fiorentina'nın kapısını çaldığı ve bu teklifin olumlu karşılandığı ifade edildi.''

Sen kimsin kardeş bana dangoz diyorsun? Bu haberde Fenerbahçe'de olduğunu mu söylüyor? Rodoplara onlara bunlara bok atmayı biliyorsunuz açıp bir kendinize bakın. Ortalığı karıştırmak için her gün böyle saçma sapan işler yapıyorsun.
dangoz : Meğer ’dangoz’ iltifatmış

iltifat etmek de suc oldu..

''AKP Teşkilat Başkanı Hayati Yazıcı, geçtiğimiz günlerde Koçun kullandığı bu ifadenin anlamını araştırdı. Ardından da Koç’un bu ifadeyi kullandığı Bolu kongresinde görevli milletvekillerini genel merkeze çağırarak toplantı yaptı. Kongre görevlisi milletvekillerine, Koç’un bu sözü gerçekten kullanıp kullanmadığını soran Yazıcı, "Kullandı, biz de duyduk. Ancak kötü bir niyet yoktu, espri olsun diye söyledi" yanıtını aldı.

Yazıcı, Hürriyet muhabirine de, "Atilla Abi, tertemiz, iyi niyetli bir bakanımız. Bu sözü herhangi bir kötü niyetle kullandığına inanmıyorum. Ama kendisini arayıp, ’Bunu hangi manada söyledin’ diye soracağım" dedi. Yazıcı, ayrıca, "Dangoz" sözü için de, "Sevginin, iltifat etmenin, sempatik olmanın kabaca ifadesi" dedi.

Tominay= 25 bons. artı 5x3=15 toplam40 m
Rabiot= 10 m imza 10 X3=30 toplam 40m
3 aşağı beş yukarı maliyetler değişir tabi ama adamlar tominayi begenmiyor ve Rabiot ile değiştirmeye çalışıyorlar. Bizim forumda tominay daha fazla beğeniliyor. Bence ikisi de çok maliyetli ama biri olacaksa Rabiot daha komple bir oyuncu.
Valla abi hesap yapmıyorum artık güzel bir 8 numara alınacak biliyorum eminim ama biran önce gelsin artık ya kuruduk

dangoz : Meğer ’dangoz’ iltifatmış

iltifat etmek de suc oldu..

''AKP Teşkilat Başkanı Hayati Yazıcı, geçtiğimiz günlerde Koçun kullandığı bu ifadenin anlamını araştırdı. Ardından da Koç’un bu ifadeyi kullandığı Bolu kongresinde görevli milletvekillerini genel merkeze çağırarak toplantı yaptı. Kongre görevlisi milletvekillerine, Koç’un bu sözü gerçekten kullanıp kullanmadığını soran Yazıcı, "Kullandı, biz de duyduk. Ancak kötü bir niyet yoktu, espri olsun diye söyledi" yanıtını aldı.

Yazıcı, Hürriyet muhabirine de, "Atilla Abi, tertemiz, iyi niyetli bir bakanımız. Bu sözü herhangi bir kötü niyetle kullandığına inanmıyorum. Ama kendisini arayıp, ’Bunu hangi manada söyledin’ diye soracağım" dedi. Yazıcı, ayrıca, "Dangoz" sözü için de, "Sevginin, iltifat etmenin, sempatik olmanın kabaca ifadesi" dedi.
Hakaretinin bedelini ödeyeceksin. Tdk bile öyle bir kelimeyi bulmuyor. Dürüst ol ne manada kullandığını söyle hiç değilse dürüst biriymis diyeyim.

Ekli dosyalar

• IMG-20240801-WA0000.webp
    IMG-20240801-WA0000.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 54
Hakaretinin bedelini ödeyeceksin. Tdk bile öyle bir kelimeyi bulmuyor. Dürüst ol ne manada kullandığını söyle hiç değilse dürüst biriymis diyeyim.
TDk da olmayan bir sozcugun anlami da yoktur.

hakaret eden sensin onceki mesajini ac oku bakalim.

beni taglayip provokator mesajlar da atan sensin, kimse sana kemik atmadi yani kendin atladin.

TDk da olmayan bir sozcugun anlami da yoktur.

hakaret eden sensin onceki mesajini ac oku bakalim.

beni taglayip provokator mesajlar da atan sensin, kimse sana kemik atmadi yani kendin atladin.
Eğer osuruktan salliyorsan umarim ceza alırsın demişim ne hakareti var bunda? Mabadindan salliyorsan demişim. Burda hakaret nerde?

Elma ile armutu karıştırma. Burası sizin geceleri dalga çevirdiğiniz yerse biz gidelim. Ama başkaları X oyuncu şurada burada dedi diye çok ceza yediği için mesajini görür görmez kaynak sordum. En doğal hak bu da. Burasi transfer forumu kahvehane forumu değil.

Senin attığın haberin kaynagi Corrello bilmem ne transfer güvenirlik listesinde bile bulamadım. Önce attığın haberin içeriğini oku.

Senin yaptığın gibi yapalım o zaman: Al bak senin haberin gibi olumlu demiş cart demiş curt demiş. Wendel Galatasaray'da yazalım o zaman bizde he? Doğru mu bu hareketin?

4-5 etkileşim alıcam diye uğraşma söyle istediğin etkileşimi verelim bu kadar da yorma bizi

Hala aşağılayıcı konuşmaya devam ediyorsun. Kimse sana kemik atmadı ne demek? Kime kemik atılıyor açıklar mısın?

Ekli dosyalar

• IMG-20240801-WA0001.webp
    IMG-20240801-WA0001.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 46
Serhan Türk: "Galatasaray’ın transfer uçağında motorlar çalışmaya başladı. Bir hareketlilik olacak yakın zamanda… Okyanus aşırı bir uçak. Bu hafta sonu Galatasaray’ın uçağı gelecek."

Rios mu geliyor acaba?

Serhan Türk: "Galatasaray’ın transfer uçağında motorlar çalışmaya başladı. Bir hareketlilik olacak yakın zamanda… Okyanus aşırı bir uçak. Bu hafta sonu Galatasaray’ın uçağı gelecek."

Rios mu geliyor acaba?
Şu herifi alırlarsa verilecek 20 m euro'ya direk yazık derim adamı 1 turnuvayla başımıza kral yaptılar. Muhtemelen Joel Campbell 2.0 olarak kalır turnuvadan sonra kapağı bir yere atıp hayatının maaşını alır keyfine bakar.

Tam tersi müthiş çıkma ihtimali olsa bile 20 m euro yine çok yüksek bir risk olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt