Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.093
- 10.490
- 1.303
Orta saha transferine 20m euro bütçe ayırıp aldığımız adamın seria a 10.sunun gözden çıkardığı topçu olmamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
artıları:Cajuste nasıl iş yapar mı arkadaşlar
Eyvallah renktaş. Şimdi sözlükte görmüştüm ben de. Bu analize bakarsak fakir Pogba'sı gibi bir şey. Kaça bırakırlar acabaartıları:
*uzun bacaklı ve iyi kesici. kayarak top kazanma ustası.
*yine uzun bacakları sayesinde iyi alan kapatıyor.
*ilk hamleleri başarılı.
*sırtı dönük top alma ve saklama becerisi yüksek.
*topla dikine gitmeyi seviyor, tekniği gayet iyi.
eksileri:
*son dönemde oynama devamlılığı pek yok.
*uzun boyu ona topsuz oyunda çabukluk ve hız konusunda bazen dezavantaj yaratıyor.
*ilk hamlede topu alamazsa geri kazanması çok kolay değil.
*kafa toplarında kesinlikle daha geliştirilebilir bir oyuncu.
*karar verme mekanizması çok üst düzey değil.
thomas partey ile bazı benzer özelliklere sahip. partey'in de adı daha önce bizimle anıldığı için okan hoca'nın kafasında bu tip bir box to box orta saha olduğunu anlıyorum. isveç'in son maçlarında lahm gibi ters ayakla sol bek oynamış. işin o kısmını çok bilemiyorum ama orta sahada özel bir oyuncu. bence napoli'de frank anguissa ile tarz olarak çakıştığı için aradığı şansı pek bulamadı. bize gelirse torreira ile birbirini tamamlayan bir ikili olmaları olası.
Araplar sağolsun piyasa yükseldi, bir iki sene öncenin 15-20 Milyonu gibi değil artık.30 yaşını geçmiş kaliteli oyuncuları en azından alabiliyorduk onlarda Arabistana Amerikaya gitmeye başladı 30 yaş altı oyuncularda ancak Avrupanın liginre yetecek kadar var nerdeyse.Altyapının çok daha önemli olduğu dönemdeyiz ama hala bir organizasyonumuz yok.Göya pilot takımlar alınacaktı bla bla bla.15-20 m bütçe var mctominay dışında memnun eden kimse yok. onu da beğenmeyenler var gerçi.
vallahi bu kadar zor olamaz şu iş ya
Acaba takımına bırakın gideyim topu oynuyor olabilir mi? Bu dönemde Avrupa yaptı yaptı bundan sonra yapması yada istediği şartlarda yapması zor olur. Acaba kafayı futbola mı veremiyor? Her halükarda bahsedilen paraları verip riske girilecek biri değil.herif 22 topcu arasinda sahanin en kötüsü anlik musabakada
Acaba takımına bırakın gideyim topu oynuyor olabilir mi? Bu dönemde Avrupa yaptı yaptı bundan sonra yapması yada istediği şartlarda yapması zor olur. Acaba kafayı futbola mı veremiyor? Her halükarda bahsedilen paraları verip riske girilecek biri değil.
DerlerCajuste çöp diyenler çıkmadı veya cajuste prime ali çamdalı diyenler
Kupa değişmiş yine
Yazdığın adamların Wendel için Zenit'in oyuncu alması lazım alamadığı için o oyuncuyu bırakmaz. Anguissa, Kovacic zaten imkansız. Fofana TR'ye gelmez gelirse milli takım yeri sıkıntıya girer. Bir ihtimal Manu Kone parayla falan ikna edebilirsin.Bu kadar acabası olan oyunculara (Tominay, Rios gibi) 20 milyonu ancak senede 100-150 milyon bonservis odeyebilen takimlar verebilir.
Bizim tek kursunumuz var ve bu kadar riskli transferlere yatirim yapacak kadar aptal olmamaliyiz.
Ha gelir, tutar, noldu dersiniz, kirmiziya 1 milyon bastim geldi naber demek gibi bisey, %50 gelmeyecekti.
Wendel, Anguissa, Kovacic, Manu Kone, Fofana gibi adamlar zorlanmali, geldi mi %80 tutacak.