Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mctominay yem bence başka isimle uğraşıyorlar Jelert gibi düşecek bir anda.

Manu’nun Mctominay’a 1 ay öncesinden daha çok ihtiyacı var fiyat niye insin. Amrabat’ı da saldılar çünkü.

abi alın şu Strasbourg'da ki Habib Diarra'yı sulh içinde çözülsün şu iş. Tam aradığımız profil. Herşeyden biraz var gibi. Ceza sahası koşuları. Sprintle adam eksiltme. Gol/Asist katkısı vs.

En azından yaşı genç satabiliriz de. Paramız yetmezse Gedson-Tinerciler gibi teklifte bulunun

Şu adam şuan freemiş. Al işte Mertens ile dönüşümlü oynasınlar

En azından bjk maçına yetişseydi orta sahamız. Yensek bari şunları. Hem kupa hem derbi ile başlarız lige ve sezona.

22081212UG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erden Timur ayrılmadan önce Eljif Elmas ismi de geçiyordu. Mevcut ekibe verilen listede o da vardır. Benim beğendiğim bir oyuncu değil ama pres oyununa uygun.

Cajuste
oyun hizli akarken yaptigi defansif mudahaleler cok iyi, ozellikle kayarak caldigi toplar bana melo'yu animsatti.

yasi uygun, boyu uzun, teknigi iyi, atletizm desen var ve topla dikine hizlaniyor. herkesin en az 10 milyon euro ettigi bu piyasada keske o paralara alabilsek.
Son 3 senedeki sürelerine bakarsak rodri, valverde olsa bile istenmez. Bizim orada artık kumar oynama şansımızda yok mali gücümüzde.

abi alın şu Strasbourg'da ki Habib Diarra'yı sulh içinde çözülsün şu iş. Tam aradığımız profil. Herşeyden biraz var gibi. Ceza sahası koşuları. Sprintle adam eksiltme. Gol/Asist katkısı vs.

En azından yaşı genç satabiliriz de. Paramız yetmezse Gedson-Tinerciler gibi teklifte bulunun
Renktaş çok cevval bir oğlanmış ama daha 2004 doğumlu. Artık 30 mu 40 mı isterler bilemedim.

Ama çok iyiymiş gerçekten.

Mctominay yem bence başka isimle uğraşıyorlar Jelert gibi düşecek bir anda.

Manu’nun Mctominay’a 1 ay öncesinden daha çok ihtiyacı var fiyat niye insin. Amrabat’ı da saldılar çünkü.
Manu, Rabiot ve Ugarte yapma peşinde Amrabat eğer Ugarte olmazsa alternatifleri. Mc yerine Rabiot, Casemiro yerine Ugarte'yi almak istiyorlar. Mazroui ile anlaştılar neredeyse ama tamamlamak için Bissakka'nın ayrılışını bekliyorlar. Başka bir stoper almak içinde Lindelöf'ün ayrılışını bekliyorlar mesela ki onun da adı Fb ile geçiyordu. Fulham- Tomminay işi olmazsa ismi geçen ciddi takım biz kalıyoruz o zaman indirime giderler şu an 25 milyon istiyor Manu. Tomminay'e verilecek maks para 15 civarıdır bence ha bana kalsa ben maaşı yüzünden hiç gerek yok. Cajuste maliyet/fayda olarak gayet yeterli olabilir yüksek maaş verilecek oyuncu gelmemeli bence.

Orası öyle de bize düşmez maalesef.
İsmi yazılan hiçbir oyuncunun bize düşeceğini zannetmiyorum bende.Mc Tominay, Wendel, falan kulüplerinin talebinin +25 den başladığını söylüyor kendi ülke basınları.

Bende biz o oyuncuların peşine düşebiliyorsak bu da bir umut diye içimden geçiriyorum. Biliyorum temenniden fazlası değil zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt