Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.759
- 7.292
- 1.743
Rios‘a hic ama hic isinamadim. Büyük kazik yiyecegiz gibi.
Cajuste‘yi kiralayip gecelim.
Cajuste‘yi kiralayip gecelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi iyisiniz
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Algı?Bu elemana ne oluyor? Neyin algısı bu anlamadım.
Orta saha transferine 20m euro bütçe ayırıp aldığımız adamın seria a 10.sunun gözden çıkardığı topçu olmamalı.
artıları:
*uzun bacaklı ve iyi kesici. kayarak top kazanma ustası.
*yine uzun bacakları sayesinde iyi alan kapatıyor.
*ilk hamleleri başarılı.
*sırtı dönük top alma ve saklama becerisi yüksek.
*topla dikine gitmeyi seviyor, tekniği gayet iyi.
eksileri:
*son dönemde oynama devamlılığı pek yok.
*uzun boyu ona topsuz oyunda çabukluk ve hız konusunda bazen dezavantaj yaratıyor.
*ilk hamlede topu alamazsa geri kazanması çok kolay değil.
*kafa toplarında kesinlikle daha geliştirilebilir bir oyuncu.
*karar verme mekanizması çok üst düzey değil.
thomas partey ile bazı benzer özelliklere sahip. partey'in de adı daha önce bizimle anıldığı için okan hoca'nın kafasında bu tip bir box to box orta saha olduğunu anlıyorum. isveç'in son maçlarında lahm gibi ters ayakla sol bek oynamış. işin o kısmını çok bilemiyorum ama orta sahada özel bir oyuncu. bence napoli'de frank anguissa ile tarz olarak çakıştığı için aradığı şansı pek bulamadı. bize gelirse torreira ile birbirini tamamlayan bir ikili olmaları olası.
Algı tabi. Oyuncu hakkında sürekli bir negatif pompalanıyor. Bu önyargı yaratma hastalığı da yeni moda oldu.
Belliki iyi tanıyorsun. Biraz anlat iyi yönlerini.mctominayın da mı scout videosunu istiyorsunuz arkadaş tanıdığınız topçu filan var mı avrupada!!
tamam thiago alcantarayı alacağız mutlu olcanAlgı tabi. Oyuncu hakkında sürekli bir negatif pompalanıyor. Bu önyargı yaratma hastalığı da yeni moda oldu.