Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Algı tabi. Oyuncu hakkında sürekli bir negatif pompalanıyor. Bu önyargı yaratma hastalığı da yeni moda oldu.
Oyuncu hakkında taraftar görüşü ve eleştirisi neden kötü algı olsun. Oyuncunun kulüp performansı leş işte. Tek turnuvalık oyuncu. Yaşı da öyle 19-20 falan da değil.

Galatasaray ile adı çıkıyor/görüşüyor diye insanlar görmezden mi gelsin kötü yönlerini ve negatif özelliklerini.

Al buda 23/24 istatistikleri. Hani buna da transfer işleri kafasını karıştırdı falan dememen için atıyorum.

Oyuncu milli takım hariç kötüymüş işte.

Oyuncu hakkında taraftar görüşü ve eleştirisi neden kötü algı olsun. Oyuncunun kulüp performansı leş işte. Tek turnuvalık oyuncu. Yaşı da öyle 19-20 falan da değil.

Galatasaray ile adı çıkıyor/görüşüyor diye insanlar görmezden mi gelsin kötü yönlerini ve negatif özelliklerini.

Al buda 23/24 istatistikleri. Hani buna da transfer işleri kafasını karıştırdı falan dememen için atıyorum.

Ben oyuncuyu mu tartışıyorum yahu. Gelmeden oyuncular hakkında oluşturulmaya çalıştırılan önyargılardan bahsediyorum. Bunu destekleyici her twit kulüp aleyhinedir.

Rios ayrılacaksa palmeirasta kasmıyordur bilginize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne istediğimizi bilmiyoruz. Bir gün Wendell deniyor bir gün Mctominay. İkisi de farklı tipte oyuncular.

Ben oyuncuyu mu tartışıyorum yahu. Gelmeden oyuncular hakkında oluşturulmaya çalıştırılan önyargılardan bahsediyorum. Bunu destekleyici her twit kulüp aleyhinedir.
Bence kulüp lehine hertürlü. En azından taraftarda bir farkındalık oluşturur da sosyal medyadan isyan eder bir ihtimalde olsa kulübün 15 milyonu çöpe gitmez.

Buradaki istatistiklerden nasıl kötü olduğunu anladın tam olarak? Takımda az maç oynadı diyeyse bu yorumun milli takım yüzünden o az oynama nedeni?

bizim bol taksitli 15'e bir palmeiras mı evet dedi.. çok fazla belirsizlik var para kolay kazanılmıyor ciddi bir risk olur..

23 verin üzerine de 4.5 Milyon CL Çeyrek Final bonusu sözleşme süresi boyunca 1 defa.

Fred gibi istemediğimiz biri için bile 15milyon aldık scott as oyuncumuz 25 30 milyondan düşük fiyata gitmeyecek diyor manu

Bence kulüp lehine hertürlü. En azından taraftarda bir farkındalık oluşturur da sosyal medyadan isyan eder bir ihtimalde olsa kulübün 15 milyonu çöpe gitmez.
Bu mantıkla Melo, Davinson, İcardi gibi bir sürü oyuncu gelmemeliydi. 15 milyon verilir, verilmezden farklı lakin bu düşünce yapısı da pek doğru değil.

….. evlatları da devreye girmiş.

Nereye giriyorlar. Ancak babayı alırlar. Dün kendi forumlarında yazmışlar ayrıntılı. Harcama limiti yüzünden bonservisli adam alamıyorlar. Oyuncu satmaları gerek. Satamıyorlar. Deli gibi para harcadılar tabi. Normal sonuç. Bu yüzden bonservisi elinde guido'ya gitmişler.

Medya da her yazana inanmayın artık.

atilla verilmiş jk macına :D

bu sezon futboldan uzaklasacağız gibi bakalım

Buradaki istatistiklerden nasıl kötü olduğunu anladın tam olarak? Takımda az maç oynadı diyeyse bu yorumun milli takım yüzünden o az oynama nedeni?
4 işlem yeteneğin varsa 21-22 22-23 23-24 sezonlarında mac başı ne kadar süre bulmuş gol asist katkısı ne olmuş diye bakarsan anlarsın

1.5 senedir ortasahasız oynayan takıma 15m€ verip 3 günlük topçu alma keyyyfffffssssss helal Dursun

Fredi geçen sezon basıp parayı alsaydık bugün orta saha diye bi sorunumuz olmayacaktı.

almadık, bu da yetmezmiş gibi şampiyonluktaki tek rakibe bıraktık. herif fenerin orta sahayı ayakta tuttu geçen sezon. bayağı fark yarattı.

Fredi hoca çok istiyordu almadık, rakibe bıraktık. Tominayı da hoca çok istiyor belli ki. çok para evet ama hoca istiyorsa alınsın abi.

Nereye giriyorlar. Ancak babayı alırlar. Dün kendi forumlarında yazmışlar ayrıntılı. Harcama limiti yüzünden bonservisli adam alamıyorlar. Oyuncu satmaları gerek. Satamıyorlar. Deli gibi para harcadılar tabi. Normal sonuç. Bu yüzden bonservisi elinde guido'ya gitmişler.

Medya da her yazana inanmayın artık.
Ne zaman inanmasak ilgi oluyor en azından fiyatı yükseltmek için de olsa girmişlerdir. Joao Pedro oldu menajer haberi dediniz, Fred oldu menajer haberi dediniz, Oğuz Aydın oldu menajer haberi dediniz. Hepsini de aldılar. Karşımızdaki KOÇ’un Galatasaray takıntısını bilmiyorsun herhalde.

Fredi geçen sezon basıp parayı alsaydık bugün orta saha diye bi sorunumuz olmayacaktı.

almadık, bu da yetmezmiş gibi şampiyonluktaki tek rakibe bıraktık. herif fenerin orta sahayı ayakta tuttu geçen sezon. bayağı fark yarattı.

Fredi hoca çok istiyordu almadık, rakibe bıraktık. Tominayı da hoca çok istiyor belli ki. çok para evet ama hoca istiyorsa alınsın abi.
onu da fb alır trye gelme durumu olursa

Isin Ozeti isim sizdirmamayi basarmaya basladilar gibi duruyor her muhabir farkli isim ortaya atiyor dis basindan da herhangi ciddi bir haber yok bu sevindirici

Kimi alacaklarsa son anda yabanci basinda ismi cikacak ondan sonra bizim uckagitci basin yazmaya baslar

Wendel harici Sara Mctominay Rios filan olacagini zannetmiyorum su adaylar icinden bir tek wendelde indirim olursa gelebilir

Bir Surpriz bekliyorum mesela 10 gun sonra klup bulamayan Goretzka Rabiot daha once ugrastigimiz adamlardan biride olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt