Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
defansif açıdan çok kötü bir orta saha CL maçları için.
ben cl'de bir şey beklemiyorum yaw. orada uzay futbolu oynanıyor.

8 maç oynayacağız. 2 galibiyet ya da 1 galibiyet 2 beraberlik falan bile ok'um.

yenildiğimiz maçlarda oyun olarak ezilmeyelim yeter ki, geçen seneki bayern maçları gibi.

okan b. yönetime oyalanacak 30 milyonluk başka adam bulmuştur rahat olun onun haberidir.

Geçende demiştim muhtemelen Rabiot'u alacağız diye tahmin ediyorum ama anlaşacağımız şartlar baya ağır olacak 12-15 m euro arası bir imza parası bekliyorum net maaş 8-10 m euro arası olur.

%0.1 bile ihtimal vermediğim şekilde Ezequiel Fernandez gibi bir şey olursa düşündüğüm hiç bir negatifi dillendirmeyeceğim. (yani post sayılarımda %80 azalma olur - post uzulukları %90 kısalır)

%0.1 bile ihtimal vermediğim şekilde Ezequiel Fernandez gibi bir şey olursa düşündüğüm hiç bir negatifi dillendirmeyeceğim. (yani post sayılarımda %80 azalma olur - post uzulukları %90 kısalır)
Bonservisle kimseyi alamazlar 15 m euro'yu 50 taksit teklif ediyoruz onun için Dursun Özbek 15 m euro peşin parayı mümkün değil ödemez.

Geçende demiştim muhtemelen Rabiot'u alacağız diye tahmin ediyorum ama anlaşacağımız şartlar baya ağır olacak 12-15 m euro arası bir imza parası bekliyorum net maaş 8-10 m euro arası olur.
kötü isim kimse dememeli

ama başarısz olduğun - gelir yaratamadığın bir sezonda patlarsın çok fena

çünkü başarılı sezonun maaş yükü CL den çıkıyor gibi bir şey olacak.

Bonservisle kimseyi alamazlar 15 m euro'yu 50 taksit teklif ediyoruz onun için Dursun Özbek 15 m euro peşin parayı mümkün değil ödemez.
bende de ne umut var ne ışık şu an transferle ilgili ...

tabitabi.gif

Kısa sürede bir gelişme olacaksa bu ismi geçenler arasında Cajuste'de olabilir. PL takımlarından beklediği teklifleri alamamıştır ve ondan geri dönüş olmuş olabilir. Maliyet olarakta diğer isimlerin çok daha azında olacağını düşünmek yanlış olmaz herhalde.

ben cl'de bir şey beklemiyorum yaw. orada uzay futbolu oynanıyor.

8 maç oynayacağız. 2 galibiyet ya da 1 galibiyet 2 beraberlik falan bile ok'um.

yenildiğimiz maçlarda oyun olarak ezilmeyelim yeter ki, geçen seneki bayern maçları gibi.
bence daha fazla kazanabiliriz, her gruptan 2 takımla oynayacağız çünkü.

3. ve 4. gruptan dişimize göre takımlar gelirse daha iyi sonuç alabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt