Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.499
- 7.988
- 1.428
Fulhamdan başka teklif olmazsa ya sözleşme uzaktacaklar ya göndermek zorunda kalacaklar.fofanaya 25 30 verdiler premier ligden gitmedi milani istiyor milanda 17 teklif yapti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verebiliriz biz, şaşırtmazBarış Alper için düşün.
İlk teklif 15 m euro en son teklif 20 m euro Arsenal verse
30 m euro Frankfurt teklif verse
Yani oyuncu istiyor diye 20 m euro'ya verir miyiz ?.
Hocam geçmiste bunun örnekleri çok. Şöyle düşünelim o zaman; Barış'a Arsenal 30m verdi. Liverpool 25 verdi. Barış Liverpool ile anlaştı ve Arsenal'i istemiyor. Liverpool'a dedik ki daha iyi teklifler var vs. Adamlar 27m'e çıkarsa verebiliriz. Bu garip bir durum değil. Oyuncuyu istemediği bir kulübe zorla göndermeyiz. En fazla satmazsın.Barış Alper için düşün.
20 m euro Arsenal'den teklif verdi.
30 m euro Frankfurt teklif verdi.
Şöyle bir fark var biz Barış Alper'in kalmasını istiyoruz onlar ise yeni orta saha almak için oyuncuyu göndermek istiyorlar. Eğer göndermek istemiyorlarsa ve kalmasını istiyorlarsa o zaman tutarlar zaten. Yok göndermek istiyorlarsa oyuncunun tercihinin de bir önemi oluyor. Şöyle bir örnek daha doğru olur Dubois'e 2 teklf var Arap takımı 5 veriyor Dubois gitmiyor, Fransız takımı 1.5 veriyor oraya gitmek istiyorsa mecbur Fransız takımıyla bir noktada anlaşacağız göndermek için.Barış Alper için düşün.
İlk teklif 15 m euro en son teklif 20 m euro Arsenal verse
30 m euro Frankfurt teklif verse
Konudan bağımsız şunu söyliyeyim Dubois'i de göndereceğimizi sanmıyorum yönetimin kalemleri gerekli haberleri yaptılar 12+2'de tribünde oturacak 1 yabancı Dubois olacak.Şöyle bir fark var biz Barış Alper'in kalmasını istiyoruz onlar ise yeni orta saha almak için oyuncuyu göndermek istiyorlar. Eğer göndermek istemiyorlarsa ve kalmasını istiyorlarsa o zaman tutarlar zaten. Yok göndermek istiyorlarsa oyuncunun tercihinin de bir önemi oluyor. Şöyle bir örnek daha doğru olur Dubois'e 2 teklf var Arap takımı 5 veriyor Dubois gitmiyor, Fransız takımı 1.5 veriyor oraya gitmek istiyorsa mecbur Fransız takımıyla bir noktada anlaşacağız göndermek için.
ben cl'de bir şey beklemiyorum yaw. orada uzay futbolu oynanıyor.
8 maç oynayacağız. 2 galibiyet ya da 1 galibiyet 2 beraberlik falan bile ok'um.
yenildiğimiz maçlarda oyun olarak ezilmeyelim yeter ki, geçen seneki bayern maçları gibi.
30 milyon euro istenilen herif için hiç yoktan iyidir diye düşünmüyordur inşallah.okan buruk mu ısrar ediyor acaba bizimkilerin istediğini alamama sorunsalından, hiç yoktan iyidir mi diyordur okan buruk
oyuncakçı dükkanı önü fotosu (yandaki lego dükkanından çıksa helal derdim)
Kopenhag diye vıdı vıdı ediyorlardı geçen sene....Sonderysjkasjdakske 'de mutluluklar.
Olabilir yedek olarak düşünülebilir bana göre gönderilmeli ama eğer teklif yoksa maaşının büyük bölümünü verip göndermektense tribünde otursun.Konudan bağımsız şunu söyliyeyim Dubois'i de göndereceğimizi sanmıyorum yönetimin kalemleri gerekli haberleri yaptılar 12+2'de tribünde oturacak 1 yabancı Dubois olacak.